Bețișoare pentru scădere în greutate

Îmbunătățirea instruirii în sala de gimnastică nu aratăAtractiv, apoi alegeți pentru dvs. o opțiune mai blândă pentru pierderea în greutate - mersul pe jos cu stâlpi de schi sau așa cum se numește mersul pe jos în scandinave. Un plus important este ca antrenamentele sa se desfasoare in aer liber. Persoanele de diferite vârste pot face acest lucru.

Ce dă stilul scandinav cu bastoane?

În plus, care merge în aer proaspătaduce placere, această direcție în sport are o serie de avantaje. Antrenamentele regulate ajută la depășirea greutății excesive, iar corpul va arăta întinsă. Tensiunea arterială este încă normală, iar activitatea sistemului respirator se îmbunătățește. Scandinavii de mers pe jos cu bastoane, folosite pentru scăderea în greutate, pot întări imunitatea și pot scăpa de insomnie. Este de remarcat, de asemenea, efectul pozitiv asupra nivelului de colesterol din sânge și asupra activității sistemului nervos.

Cum sa mergi cu bastoane pentru mersul nordic?

Pentru a începe procesul de scădere a greutății, aveți nevoiepractica în mod regulat și să petreacă cel puțin patru antrenamente pe săptămână. Momentul nu contează. Există un anumit model de angajare pentru a obține rezultate bune:

  • cârlig 5 min. - pante și rotații ale părților individuale ale corpului;
  • cea mai mare parte de 30-60 min. - mersul pe jos, la viteză mare la pulsul rata a fost de 60% din max;
  • cârlig 5 min. - mersul într-un ritm lent.

Trebuie să mergeți cât mai natural posibil, fără să vă îndoițiGenunchii își pun piciorul pe călcâi și apoi transferă greutatea pe piciorul întreg. În timpul mersului, corpul trebuie să fie ușor îndoit înainte. Stick-urile trebuie să fie rearanjate în ritmul de mișcare a picioarelor și să le păstreze cât mai aproape posibil de corp.

Bețiile de mers pe jos pentru pierderea în greutate pot fi profesionale, care pot fi găsite într-un magazin de sport, dar și stâlpii de schi sunt potriviți, dar nu ar trebui să fie mari.

Cum să mersi cu bastoane pentru mersul nordic