sporturi neobișnuite

Cu toții știm foarte multetipuri de sport. De la simplu fotbal, baschet, track și atletism la câmp, la curling, biliard și majorete. Dar în lume există o mulțime de alte specii neobișnuite - unice, interesante, extraordinare și, uneori, chiar nebunești. Va fi vorba despre cele mai neobișnuite sporturi, inventate de oameni cu un mod creativ de gândire și care, fără îndoială, merită atenție.

jibbing

Jibbing va apela la cei care nu pot stăpâni un skateboard sau videoclipuri. Tot ce este necesar pentru un astfel de hobby este o pereche de adidași cu un canal special care să alunece pe balustradă.

Bossabol

Aceasta este o versiune foarte spectaculoasă a plajei brazilieneVolei. Jocul se desfășoară pe o platformă specială dotată cu trambuline și permite jucătorilor să zboare mult peste plasă. La prima vedere poate părea că totul este simplu, dar, de fapt, este un sport foarte complex coordonat.

Skibob

Acest tip de sport este deosebit de aproape de iubitorii de sporturi de iarnădivertisment. În loc de schiuri și snowboarduri în skibobe patinajul are loc pe un hibrid - o bicicletă cu schiuri. Spre deosebire de schi și snowboarding, skibob-ul este mai puțin periculos și traumatic, iar emoțiile sunt practic aceleași.

Șah box

Progenitorul acestui sport este Finlanda. Pentru 11 runde, sportivii joacă un joc de șah, apoi merg la inel și cutie. Se determină suma punctelor marcate și câștigătorul.

În plus față de speciile individuale, există sporturi interesante care implică jocul în echipă. De exemplu - futdablbol. Acest tip de fotbal nu este mai puțin spectaculos, darinformația depășește chiar și progenitorul său clasic. Câmpul, poarta și numărul de jucători sunt aceleași, dar pe teren două mingi - roz și albastru. În meci este permis un număr nelimitat de substituții, în loc de doi judecători jocul servește patru - două pentru fiecare minge. O altă diferență față de versiunea clasică - lipsa ofsaidului.

HERLING

Acesta este un joc foarte emoțional - un amestec de hochei,fotbal și baseball. O uniformă de fotbal, o cască de hochei și un stick similar cu o bâtă de baseball. Esența jocului este să înscrieți cât mai multe goluri în scopul adversarului.

Konker

Jocul a fost preluat de cei mai în vârstăElevii englezi. Esența este că calul (genul de castan) este filetat pe o frânghie și doi jucători încearcă alternativ să-și lovească castanul cu castanul unui adversar până când cade din dantelă. Produceți alternativ trei hituri,

bossabol

învingătorul este cel al cărui picior de crăciun cade mai întâi.</ P>

În plus față de cele de mai sus, existăo mulțime de jocuri sportive interesante, noi și complexe. Cele mai neobișnuite sporturi au deseori nume consonante. Swamp fotbal și hochei subacvatice, curse pe cositoare de gazon și curse pentru brânză, sauna de sport și jogging finlandez cu soții.

Lumea sportului este diversă și se dezvoltă rapidritm. Normal, dacă în viitorul apropiat la Jocurile Olimpice vom putea viziona campionatul pe lovituri în tibie, aruncând prosoape, curse pe paturi și multe alte jocuri sportive extraordinare și arte marțiale.