dieta ananas

ananas - singurul fruct care conține enzima bromelină. Datorită enzimelor din corpul nostru, procesele chimice apar și sunt accelerate. Ei sparg proteina, activeaza metabolismul si, prin urmare, imbunatatesc digestia si ajuta la reducerea stocului de grasime. Pentru orice dietă, bromelina este un suport ideal, iar în ananas cantitatea sa este aproape de maxim. De aceea, dieta de ananas are o mulțime de recenzii excelente.

Aderența la dieta ananasului poate fi pierdută4 până la 7 kg de exces în numai 5 zile. Folosind proprietățile utile ale ananasului, vei deveni mai subțire, vei avea încredere în tine și atractivitatea ta.

Varianta dietei de ananas prezentată aici este concepută pentru 5 zile și este aproximată printr-o dietă rațională și echilibrată. Toate mesele sunt bogate în substanțe vitaminice și minerale.

Fiecare mic dejun cu dietă de ananas conține 200kcal, ingestia de alimente intermediar - 100 de calorii, în timp ce prânz și cină - 300 de calorii. În acest caz, într-o zi veți obține aproximativ 1000 kcal, ceea ce vă va permite să aderați fără efort la dietă. De asemenea, în timpul zilei, trebuie să beți cel puțin 2 litri de lichid. Este de dorit, în cazul în care este apă minerală și ceaiuri de plante.

Meniu pentru dieta ananasului

1 zi

Micul dejun. 50 g muesli de fructe și 50 g de ananas proaspăt se toarnă 1/2 ambalaje iaurt degresat.

Al doilea dejun. Un cerc de ananas este amestecat într-un amestecător cu 125 ml de lapte și o băutură.

Masa de prânz. 125 piept de curcan pus pe ulei vegetal cu 100 g de ananas proaspăt. Se condimentează cu sos de soia.

ceai de după-amiază. Cutie de ananas cu 1 lingurita de sos. miere, 1 lingurita. suc de lămâie și 1 linguri. l. cremă.

Cina. Salata de 100 g de ananas, 100 g salată, 1 fierte ouă fierte și 100 g de fiert, se taie bucăți de sparanghel. Se condimentează cu gust de ulei vegetal, oțet și mirodenii.

2 zile

Micul dejun. 20 g fulgi de porumb și 100 g de ananas proaspăt se toarnă 125 ml de lapte.

Al doilea dejun. 75 g de ananas proaspăt se toarnă 1 lingură. l. suc de lamaie și 2 lingurițe. l. suc de portocale.

Masa de prânz. Un bol de ananas ar trebui să fie prăjit cu 4 creveți mari și jumătate de bulb. Adăugați o farfurie laterală de 50 de grame de orez fiert.

ceai de după-amiază. 2 cani de ananas cu 1 lingura. l. brânză de vaci, 1 linguriță. muesli și 3-4 alune.

Cina. Pâine prăjită cu 30 de grame de șuncă, 100 de frunze de ananas și salată.

3 zile

Micul dejun. O bucată de pâine de secară cu o felie subțire de curcan afumat și o rundă de ananas proaspăt.

Al doilea dejun. Salata de la 2 morcovi mici și un cerc de ananas.

Masa de prânz. 100 g ficat de vițel prăjit și 2 cani de ananas cu 100 de grame de orez fiert.

ceai de după-amiază. 100 g de ananas proaspăt și 100 g de fructe de padure amestecate cu 1 kiwi și se toarnă 2 linguri. l. suc de portocale.

Cina. 1 bucată de pâine de secară cu o felie de brânză și o cană de ananas.

4 zile

Micul dejun. Prăjitură cu 2 felii de ananas și 2 felii de somon.

Al doilea dejun. Salată de 50 g de varză de Peking și o bucată de ananas, condimentată cu 1 linguriță. ulei de floarea soarelui și suc de jumătate de lămâie.

Masa de prânz.150 g de coacăze coaceți cu 1 cană de ananas și 50 g de ceapă și mâncați cu pâine prăjită.

ceai de după-amiază. 1 bucată de pâine de secară pentru a acoperi 1 lingura. l. brânză de vaci și 2-3 cercuri subțiri de ananas.

Cina. 100 g de pui fiert, 100 g de brânză și 100 g de ananas, tăiate și condimentate cu ulei vegetal și condimente

5 zile

Micul dejun. 2 bucăți de pâine de secară pătată cu un strat subțire de unt și apoi acoperiți cu 2 felii de ananas proaspăt și 2 felii de brânză cu conținut scăzut de grăsimi.

Al doilea dejun. 1 cerc de ananas și 100 g de măr amestecat cu 1/2 cană iaurt scăzut de grăsime.

Masa de prânz. 2 bucăți de ananas și 125 g de banane scoase în ulei, puneți amestecul pe 1 bucată de șuncă cu conținut scăzut de grăsimi și presați 1 lingură de lingură. l. brânză rasă.

ceai de după-amiază. 100 g de ananas proaspăt și 100 g de fructe de padure amestecate cu 1 kiwi și se toarnă 2 linguri. l. suc de portocale.

Cina. 150 de fileuri de prăjitură de picior cu bucăți de ananas și măr, presărați jumătate din ou, fiert fierbinți. Mancati cu pâine prăjită din pâine de secară.

Verificați ananasul pentru maturitate!

Proprietăți utile ale ananasului

Ananasul proaspăt este verde, galben și uneori chiar foarte mic. Cum să distingem ananasul coapte de cele necoapte și să folosim proprietățile utile ale ananasului la maxim?

Efectuați un simplu test de compresie. Dacă pielea se îndoaie puțin când apăsați partea de jos, ananasul este în stare de maturitate optimă. În plus, ananasul copt în locul în care este atașat de tulpină, are un miros delicios dulce. De asemenea, acordați atenție greutății fructelor. Cu o dimensiune egală, un ananas mai greu este mai dulce și conține mai mult suc.