cum să învețe să snowboard

Cei care nu au încercat niciodată să se plimbesnowboarding, dincolo pare că nu este ușor să stăpânești acest sport. De multe ori și pentru totdeauna decideți pentru ei înșiși, nici măcar nu încercați să o faceți. Dar, de fapt, în snowboarding, nimic nu este imposibil. Avem nevoie doar de dorința și de abordarea potrivită pentru a găsi răspunsuri la întrebarea cum să înveți să snowboard. Experții spun că este posibil să devii un snowboarder amator, iar acest lucru nu este deloc dificil. Principalul lucru este să începeți și să nu aruncați lecții.

Cum să învăț să snowboard?

Înainte de a ajunge la bord, începătorsportivul trebuie să stăpânească mai multe reguli - instalații care vor spori semnificativ șansele de succes. Cei care sunt îngrijorați de această problemă, cum să învețe să călărească un snowboard, trebuie să vă amintiți:

  1. Nu vă puteți pre-ajusta la neplăcutsenzații și durere; snowboardingul, ca orice alt sport, poate fi însoțit de răniri, dar dacă respectați regulile de siguranță, acest risc este redus la minimum.
  2. Snowboardingul este bucuria mișcării, a emoțiilor pozitive și a posibilităților de realizări înalte, iar pentru acești gânduri, atletul novice trebuie să se instaleze.
  3. Nici o practică fără teorie - de asemenea obligatorieregulă în snowboarding; nu puteți intra imediat la bord și mergeți, mai întâi trebuie să dobândiți cunoștințele corespunzătoare; deși suprasolicitarea cu teoria nu merită, de asemenea.

Pentru snowboarding trebuie să alegețihaine speciale, costume bune, aflați unde să începeți practicarea, etc. Și numai după aceea începeți direct procesul de stăpânire a unui snowboard. Cum să învăț cum să stai corect pe bord? Pentru a face acest lucru, mai întâi trebuie să vă pregătiți corpul, care este, ca și în orice alt sport, să începeți antrenamentul cu o încălzire. Formatorii experimentați recomandă efectuarea exercițiilor obișnuite, de exemplu, pante, squats, salturi și apoi exerciții pentru întinderea mușchilor din spate, umeri, coapse. După aceasta, puteți începe direct la lecțiile de pe tablă.

Este dificil să snowboard - pentru începătoriîntrebarea este retorică. Desigur, pentru prima oară nu poate funcționa, dar acesta este un fenomen comun, de care nu este necesar să facem o catastrofă. Un snowboard este instruit pe o suprafață plană înainte de a coborî pe zăpadă netedă și moale. Placa este așezată lateral pe bancă și fixează lesa la picior și la placă, iar cel de-al doilea picior deține în acest moment snowboard-ul într-o poziție staționară. În continuare, trebuie să învățați elementele de bază ale căderii corecte, pentru a nu vă răni grav. Pentru a reduce riscul la minimum, echipamentul adecvat va ajuta: o casca protectoare, tampoane pentru genunchi, ochelari etc. Cădea la "al cincilea punct", apăsând bărbia până la stomac și coatele la piept. Pentru a sta pe bord în timp ce vă mișcați, trebuie să învățați cum să mențineți echilibrul. În primul rând, va trebui să depuneți eforturi pentru acest lucru, dar treptat totul se va întoarce pe mașină. Stați pe un snowboard în așa fel încât corpul să fie perpendicular pe planul său, genunchii au fost ușor îndoiți și aruncați,

cum să înveți snowboarding

iar mâinile lui ocupau o poziție liberă în apropierea corpului. Trebuie să începeți să vă mișcați treptat, pe o pantă foarte abruptă. Astfel de piste sunt în special pentru începători să mănânce oriunde, este destinat pentru snowboarding.</ P>

În cazul în care să învețe să snowboard?

Începătorii se întreabă adesea cum și undeînvață cum să conduci singur un snowboard. Puteți învăța din țară, pe o pantă adecvată. În multe megacities astăzi există piste special amenajate pentru sporturile de iarnă. Uneori există puncte de antrenament pentru snowboarding și puteți folosi serviciile unui antrenor. De asemenea, pentru acest lucru puteți merge la o stațiune de schi rusă sau străină.