cum să schițezi corect

În timpul iernii, schiurile sunt o specie preferatăsport pentru persoanele de orice vârstă. Dacă decideți să vă alăturați acestei companii uriașe, trebuie să vă dați seama cum să faceți schiurile în mod corespunzător. Desigur, puteți cere ajutor de la un specialist, dar nu toată lumea este gata să plătească o sumă ordonată pentru acest lucru.

Cum să schiul corect?

Există trei cerințe de bază, observând că veți putea învăța cum să călătoriți:

  1. Picioarele trebuie așezate la o distanță de 30 cm. În timpul călătoriei, genunchii ar trebui să fie ușor îndoiți. Ar trebui să simțiți o ușoară presiune asupra vârfurilor pantofului.
  2. Pentru ca greutatea să fie distribuită uniform, gleznele trebuie să se sprijine pe capetele pantofilor.
  3. Mâinile ușor se îndoaie la coate și le aranjează unul de celălalt pentru aproximativ 25 cm.

Schiurile adecvate sunt cele în care puteți călători fără să vă simțiți incomod, deci alegerea lor este să le asumați cu toată responsabilitatea.

În general, putem distinge trei tehnici cele mai populare care sunt folosite pentru a înțelege cum să schiul mai rapid și mai corect:

  1. Mulți învață să schieze, să se bazeze peinstinct de auto-conservare. Linia de jos este că, dacă o persoană coboară din munte, va face totul pentru a rămâne nevătămat. Oricât de ciudat ar putea suna, metoda nu funcționează. Se înspăimântă prezența numeroaselor deficiențe. Creșteți riscul de rănire și puteți învăța mișcările greșite și remediați-le va fi destul de dificilă.
  2. Următoarea metodă este folosită de instructori. O persoană primește elementele de bază ale călătoriei: rack-ul drept, traiectoria corectă etc. Toate acestea vă permit să obțineți rezultatul dorit. Singurul negativ - o persoană începe să călătorească, ca pe anumite modele.
  3. O altă opțiune se bazează pe faptul că schiorulîncepe treptat să stăpânească toate mișcările necesare pentru patinaj și le colectează într-o anumită bază de cunoștințe. Toate acestea vă permit să obțineți libertatea de mișcare și tehnica universală.