cum să alegeți patinele pentru începători

Iarna nu poate fi imaginata fara un patinoar si patine. Patinajul nu este doar un sport, ci și o distracție tradițională. Nu este absolut nimic că, în sezonul rece, multe zone de gheață sunt inundate în toate orașele, unde copiii și adulții preferă să-și petreacă timpul. Dar pentru a patra pentru a aduce plăcere, este necesar să alegeți echipamentul potrivit pentru el. Mai ales relevanta este problema modului de a alege patinele pentru incepatori.

Mai întâi, trebuie să respectați regulile generale.

  1. În primul rând, patinele pentru începători ar trebui să fieconfortabile și, cum se spune, pe picior. Pentru a determina dacă produsul este potrivit pentru acest parametru, acesta trebuie să fie purtat, bine lăcuit și să facă câțiva pași. Dacă nu există disconfort, patinele sunt potrivite.
  2. În al doilea rând, este necesar să se evalueze puterea produsului și calitatea execuției sale.

Ce patine pentru incepatori?

Cele mai bune sunt cele în care lama este sigurăatașat la talpa, nituri nu se lipesc, nu se străduiesc să sară, și calul - nu pierde și nu are defecte pe suprafata. Pantof ar trebui să fie un pic mai liber, ca și pentru schi, în orice caz, să fie șosete pododevatsya cald. În timpul montării pentru a pune mai bine pe patine pe degetele de la picioare, în scopul de a face cu exactitate alegerea potrivită.

Cum sa alegi patine pentru incepatori?

Este cunoscut faptul că patinele sunt împărțite în buclat,sport și mersul pe jos. Cele mai bune patine pentru începători merg pe jos. Nu au detalii specifice și sunt încălțăminte universală pentru gheață. Astfel de patine poate fi făcută chiar și sub formă de pantofi obișnuiți, lamă la care sunt fixați în timpul schiului.

patine pentru incepatori

</ P>

Începătorii au adesea o altă întrebare: care patine sunt mai bune pentru începători - cu o creștere rigidă sau cu o înfășurare bine îndoită? Experții recomandă pentru a evita leziunile și disconfortul, pentru a opri alegerea pe o versiune de compromis cu un grad mediu de rigiditate. Astfel de pantofi vor proteja glezna de întindere și vor ajuta la fixarea poziției dorite a piciorului în timpul schiului.

Este mai bine pentru un copil să cumpere patine "pentru creștere"să nu cheltuiți în fiecare an pe pantofi noi de sport. Dar nu puteți lăsa patinele să vă încurce piciorul, ci doar să alegeți pantofii cu o dimensiune mai mare. De regulă, patinele pentru începători pot fi cumpărate pentru un preț democratic și plătiți cu scumpe, cumpărarea de modele scumpe, nu merită. Acest lucru are sens numai dacă o persoană este angajată în sport la un nivel profesional.