Cum să alegi videoclipurile

Patinajul cu role nu este doar distractiv și uneoridistracție de familie. Este o modalitate excelentă de a vă menține în formă și de a urmări figura. La plimbare a fost într-adevăr util și plăcut, este necesar să se aleagă patine cu rotile, pentru că acest lucru este cel mai important lucru înainte de a începe de echitatie.

Cum sa alegi patinele potrivite?

Unul dintre primele criterii de selecție este un pantof. Calitatea fixării portbagajului afectează în mod direct confortul în timpul schiului. Există trei tipuri principale: soft, hard și combinate. Construcția rigidă protejează mai bine piciorul de lovituri și alegerea unor modele frumoase de acest tip este minunată, dar nu toate fixează fiabil piciorul. Modelele moi sunt fixate mai fiabil, dar în același timp sunt destinate celor care se răsucesc mai mult de un an. Acordați atenție modelelor moi, dacă doriți să alegeți patine pentru femei, deoarece forma piciorului feminin are anumite caracteristici ale structurii. Cea mai acceptabilă opțiune este una combinată. El va proteja de lovitură și va fi bine să fixați piciorul.

Următorul criteriu important îl reprezintă roțile. Ele se disting prin materialul, mărimea și densitatea rulmentului. Dacă sunteți începător, după acest criteriu, nu puteți selecta corect videoclipurile, deoarece este dificil să distingeți produsele de calitate de la meserii la ochi. În acest caz, cel mai simplu mod de a urma o regulă simplă: bunul nu poate costa un ban. În ceea ce privește mărimea, aceasta scade odată cu creșterea agresivității conducerii. Deoarece noii veniți sunt modele mai potrivite, cu roți de poliuretan mari de densitate medie. Când cumpărați, acordați atenție metodei de atașament. Acesta poate fi un clip sau șnur. Clipul vă permite să fixați rapid boot-ul și să îl faceți calitativ. Dar legătura este mai fiabilă, se strânge uniform și piciorul este confortabil atunci când călătoresc.

Acum, câteva cuvinte despre cum să alegiDimensiunea rolelor. Cea mai ușoară modalitate de a traversa piciorul cu un creion și măsura o distanță mai mare. Rotiți până la 5 mm și găsiți dimensiunea dorită conform tabelului producătorului.

Cum de a alege patine inline pentru copii?

În special, luați în considerare selecția videoclipurilor pentru copilul dvs. Primul și cel mai important: doar firme dovedite și magazine cu o bună reputație.

cum să alegeți patinele potrivite pentru role

Aceasta nu este doar o garanție a patinei confortabile, ci și o plasă de siguranță împotriva rănilor. Acum ia în considerare regulile de bază ale modului de a alege patinele inline pentru copii:</ P>
  • Structura trebuie să fie doar glisantă;
  • înainte de a selecta videoclipuri, copilul ar trebui să le încerce și să încerce puțin (într-un salon bun, aceasta este o etapă obligatorie de alegere);
  • Modelele copiilor trebuie să-și fixeze bine picioarele și să aibă o greutate mică;
  • cumpărați întotdeauna accesorii pentru a vă proteja genunchii, coatele și capul.