Cum sa alegi patinele potrivite

Ultima patinaj a devenitdestul de popular, datorită descoperirii unui număr mare de patinoari. Dar, înainte de a ajunge pe gheață, trebuie să alegeți patinele potrivite pentru patinaj, deoarece rularea nu vă poate satisface calitatea.

Cum de a alege patinele dreapta?

După ce ați încercat și ați dresat patinele,Ridică-te și umblă. Nu trebuie să simțiți nici un disconfort. Asigurați-vă că verificați rezistența lamei la portbagaj. Cu cât este mai mare nivelul de patinaj, cu atât trebuie să fie mai rigide patinele.

Asigurați-vă că încercați pe pantofi pe șosete, în care veți merge. Dacă vă plimbați în aer liber, ciorapul trebuie să fie gros, dacă pe patinoarul acoperit - subțire.

Cum sa alegi patine de hochei?

Hocheiurile sunt mult mai rezistente decât cele curlate. Inițial, merită să considerăm că patinele de hochei pot fi pentru jucători profesioniști, semi-profesioniști, amatori și începători.

În funcție de nivelul de pregătire, puteți alege opțiunea corespunzătoare. Dar nu uitați că patinele de hochei profesionale sunt folosite numai până la o temperatură de -5.

Pentru a alege în cele din urmă patine de dimensiunea necesară, încercați să încercați pe pantofi la dimensiunea podelei mai mici, ceea ce confirmă în cele din urmă alegerea dvs.

În mod ideal, pantofii ar trebui să stea bine pe picior, piciorul din interior ar trebui să umple întregul spațiu și să nu se amestece.

Cum sa alegi patinele?

Patinele pentru patinajul figurinei, de asemenea, alegețicu atenție. Alegerea dvs. va depinde de durata patinei și de gradul de rănire în timpul orelor. Ca și în cazul selecției de patine de hochei, trebuie să măsurați șosetele în care vă veți antrena.

Paturile sunt destul de diferite pentru începători și profesioniști. Atunci când alegeți necesarul, întotdeauna trebuie să vă ghideze nivelul de pregătire.

Cum de a alege patinele potrivite pentru un copil?

Cum sa alegi patine de hochei

"Cum să alegi patinele pentru un copil?""- o întrebare destul de comună pentru părinții care doresc să-și atragă copilul pe gheață. Cel mai important lucru când alegeți să luați în considerare dimensiunea încărcăturii. Poți să cumperi câteva mărimi mai mult, dar atunci nu fi surprins în primul an de șosete pe care copilul tău va cădea în mod constant și își va întoarce picioarele. Pe patine care nu au un picior, este aproape imposibil să înveți să faci patinaj bine.

Pentru cei mai tineri, alegeți patine cu o temperatură caldăpantofi și lama dublă, care îl vor ajuta pe copil să-și păstreze echilibrul. Pentru adulți, alegeți încălțăminte din plastic rezistent la îngheț și șoc. Nu sunt atât de scumpe și fixează bine piciorul.