spike pentru atletism

Atletismul este o combinație de sport,care antrenează rezistența și dezvoltă multe abilități necesare. Pentru urmări și teren de sport sunt conduse (și a alerga pentru scurt și pe distanțe lungi este de discipline diferite), diferite tipuri de hamei (înălțime, lungime, etc), aruncand diverse obiecte (de exemplu, lănci), precum și tot felul de opțiuni în jurul valorii, în timpul căruia sportivii concurează în mai multe discipline. Pentru a se angaja în sport a fost ușor, convenabil, și cel mai important - în condiții de siguranță, este important de a alege piroane atletice bune. Credința că există un pantof universal, care este perfect pentru toate tipurile de atletism - o greșeală: de fapt, pentru fiecare disciplină au nevoie de diferite tipuri de piroane.

Piciorușele pentru copii

Versiunea pentru copii a încălțămintei pentru atletism,care este cu siguranță utilă unui student care participă la concursuri, ar trebui, de asemenea, să fie selectat pe baza disciplinei în care copilul își încearcă propriile eforturi. Dacă, totuși, specializarea nu este aleasă, este mai bine să cumpărați adidași simpli sau universali pentru atletism. Cu toate acestea, pentru clase serioase și concursuri într-o formă specifică de atletism, este puțin probabil ca această opțiune să fie ideală. De aceea, pe măsură ce copilul este determinat cu disciplină, merită să-i dați un vârf special specializat.

Shipovka pentru atletica de teren și de teren: informații generale

Shipovki pentru atletismul pe teren și la câmp trebuie selectat cu o atenție specială, deoarece funcțiile sale sunt destul de versatile:

  • spikes ar trebui să ofere amortizare, cu excepția cazului în care interferează cu accelerarea sau alte elemente ale disciplinei alese;
  • pantofii sport sunt concepuți pentru a fixa cu atenție piciorul și pentru a proteja articulațiile de dislocare, iar mușchii - de la întindere;
  • prezența știfturilor pe talpă vă permite să organizați mai eficient aderența tălpii cu podea sau pământ, ceea ce vă permite să respingați sau să accelerați mai eficient (dacă este necesar).

Orice model de bastoane pentru atletism ar trebui să fie ușor, este bine să stai pe picior și cel mai important - să fii atât de confortabil încât să nu provoace nici cea mai mică senzație de disconfort.

Spițe pentru sărituri lungi

Spițele pentru sărituri sunt diferite de alte tipurispițe cu o talpă specială. Transformarea acestor pantofi, veți vedea cu siguranță o bandă de rulare din greu, cu nervuri, concepute pentru a asigura o aterizare moale, și amortizoare întărite în zona călcâiului, care protejează împotriva vătămărilor de la sfârșitul salt. De asemenea, este important ca piroane ar trebui să fie destul de ușor și să aibă o talpă flexibilă din plastic.

Dacă vorbim despre spinovka foarte - în astfel de adidași nu va fi prea rigidă și, cel mai probabil, poate fi înlocuită.

Spikes pentru sărituri în înălțime

Jumping spikes, care sunt necesare pentrucucerirea înălțimilor, au, de asemenea, propriile trăsături specifice. Ele vor fi ușor mai grele decât specia anterioară, dar ele au, de asemenea, neapărat un călcâi întărit și prezența unui șurub cu nervuri pe ele - aceste calități sunt necesare pentru repulsia corespunzătoare. În plus, va fi de asemenea utilizat

atletice piroane

Piciorușe înlocuibile, care asigură o aderență maximă la suprafață. </ P>

Pantofi sport pentru sărituri triple

Spițe pentru atletism specializatepentru acest tip de sărituri, trebuie să alegeți foarte atent, deoarece încărcătura pe picior în acest caz este mai puternică decât în ​​alte tipuri de discipline de sărituri.

Aici, un călcâi greu, turnat, este doar o condiție necesară. În plus, adidașii de acest fel sunt lipsiți de amortizoare - ele pot preveni repulsia calitativă chiar de la început.