tehnica de patinaj

Tehnica de patinaj în rădăcinăDiferă de patinaj pe asfalt. Dacă sunteți un rolă avid, dar când călătoriți pe un patinator un începător, ar trebui să uitați toate abilitățile vechi și să începeți antrenamentul de la zero. Este dificil să înțelegeți înțelepciunea jocului sportiv, chiar dacă folosiți lecții video sau ajutoare speciale pentru acest lucru. Și cunoașterea teoretică în acest caz nu este suficientă, ceea ce va da. Cel mai important lucru în tehnică este patinajul - aceasta este practica. Prin urmare, dacă există o astfel de posibilitate, atunci ar trebui făcută sub îndrumarea unui antrenor sau a unei persoane care deja știe cum să schiteze bine. În prezent, în multe centre sportive, există grupuri în care persoane de diferite vârste sunt învățate cum să schiteze într-un moment convenabil pentru ei. Aceasta este o bună alternativă la fitness banal.

Începătorul trebuie să învețe mai întâistând pe gheață, care necesită concentrare, concentrare și echilibru. Tehnica de patinaj presupune diferite exerciții menite să faciliteze procesul de stăpânire a acestui sport. Începătorilor li se recomandă să înceapă să le execute ținând-o pe lateral: mai întâi glisați, apoi frânând. Pentru a începe mișcarea, trebuie să împingeți alternativ marginea creastă de gheață cu marginea creastei, fără a utiliza o ciorap. Picioarele trebuie să fie îndoite. Un atlet face un tâmpit prin îndreptarea genunchiului piciorului, al doilea diapozitiv. Apoi, picioarele schimba pozitia si astfel mișcarea merge mai departe.

Tehnica de frânare pe patine

Aflați cum să frânați în timp ce faceți patinajul cel puținEste mai important decât alunecarea. Pentru unii nou-veniți, acest lucru este chiar mai dificil decât pur și simplu înainte. Tehnica de predare a patinajului implică mai multe moduri de frânare. De exemplu, puteți să vă așezați pe piciorul care alunecă în prezent, iar al doilea setați vedas-ul. Apoi partea din spate a lamei se sprijină pe gheață și mișcarea se oprește. De asemenea, puteți să vă așezați imediat pe ambele picioare, apăsând tocurile în gheață și apropiindu-vă de șosete. Deci, frâne și în alte sporturi, în special, astfel încât doriți schiori. Puteți, de asemenea, să transformați piciorul drept în stânga la un unghi ascuțit și să-l forțați în gheață pentru a simți fricțiunea lamei skate împotriva gheții. În acest caz, corpul ar trebui să fie deviat înapoi și ușor ghemuit pentru a schimba centrul de greutate, iar inerția nu conduce sportivul înainte. În caz contrar, nu va reuși să evite căderile dureroase și chiar leziunile.