cum să schițezi

Până în prezent, unul dintre cele mai populareSportul este patinajul. Această activitate are un efect pozitiv asupra sănătății umane, ajută la menținerea potrivirii și este pur și simplu o distracție și o distracție interesantă. Recent, tot mai mulți oameni doresc să învețe acest sport, așa că să încercăm să ne dăm seama cum să facem patinajul.

Cum să faceți skate pe patinaj?

Înainte de a începe, trebuie să alegețipatine. Nu acordați preferință pantofilor care au mai multe dimensiuni mai mici sau mai mari, patinele ar trebui să stea în mod ideal pe picior, ceea ce afectează în mod direct ușurința de mișcare. Nu uitați să dați pantofii în mod corespunzător, în caz contrar piciorul va "bloca" și nu veți putea efectua corect mișcările sau chiar mai rău vă puteți răni.

Deci, mai întâi trebuie să înveți cu încrederestați pe patine, nu vă grăbiți la patinoar, stați acolo pentru o vreme, "simți" patinele. După ce înțelegeți că sunteți destul de încrezători, încercați să faceți câțiva pași, mai întâi înclinați pe o parte. După puțină antrenament, ieșiți pe gheață, nu vă grăbiți și amintiți-vă de principala regulă: atunci când călătoriți, picioarele ar trebui să fie ușor îndoite la genunchi. Pentru a aluneca pe gheață, este necesar să scoateți marginea interioară a piciorului (cea pe care ați jogging-o), iar cel de-al doilea picior trebuie să fie prezentat. În timpul schiului, încercați să transferați centrul de greutate de la picior la picior. Toate acestea sunt o chestiune de practică, practică mai mult și cu fiecare mișcare trecătoare vă va oferi totul mai ușor.

Cât de bun este patinajul?

După ce au stăpânit elementele de bază ale patinajului, majoritatea oamenilor vor să învețe mai multe tehnici de conducere. Foarte adesea începătorii din acest sport doresc să știe răspunsurile la întrebări:

  1. Cum de a schi pe spate? Este un pic mai complicat decât să conduci înainte, deși mișcările sunt aceleași, numai în ordine inversă. Înapoi trebuie să mutați șocurile alternante ale picioarelor din stânga și din dreapta, făcând pași de-a lungul arcului.
  2. Cat de repede poti patina? Pentru a dezvolta viteza pe gheață, ar trebui să fieskate înclina înainte corpul. Este foarte important ca picioarele să fie ușor îndoite la genunchi, iar capul să fie înălțat, ar trebui să priviți drept. Încercați să glisați, să nu alergați, să faceți o lovitură ușor și ușor și nu uitați să transferați centrul de greutate de la picior la picior.
  3. Cum sa faci patina frumos? Dacă ați învățat un patinaj încrezător,puteți începe să învățați elementele care vor face patinajul nu doar rapid, ci și frumos. În primul rând, trebuie să stăpâniți răsucirile, pentru aceasta, împingând cu piciorul drept (dacă vă întoarceți la stânga) măriți frecvența mișcărilor și rotiți corpul în direcția de rotație. Pentru a te plimba frumos, nu este necesar să faci cele mai complexe elemente pe care le au profesioniștii, mai ales de atunci

    cum să patinați bine

    pentru dezvoltarea lor va dura mult timp. Puteți învăța mai multe tehnici simple, dar frumoase, de exemplu, "înghiți". Pentru a face acest element, trebuie să câștigați viteza, să transferați greutatea la piciorul drept și să ridicați cel stâng și spate, ușor desfăcându-vă vârful coamei. Picioarele trebuie să fie drepte, corpul ușor coborât înainte și cât mai mult posibil să îndoaie spatele, mâinile trebuie să fie împărțite în afară, acest lucru va ajuta la menținerea echilibrului și pentru a face elementul mai frumos.

Ei bine, dacă înțelegeți cum să mergețiSkating profesional, trebuie să înțelegeți că această activitate nu este de un an. Sportivii profesioniști sunt instruiți în acest sport de la o vârstă foarte fragedă, prin urmare, pentru a stăpâni arta patinajului, este necesar să se angajeze în formare timp de mulți ani.