Skateboard pentru începători

Până în prezent, skateboarding-ul este foarte popularUn fel de sport. Dacă vă decideți să faceți skateboarding, știți că inițial va trebui să investești mulți bani pentru a cumpăra tot ce ai nevoie. Pentru a conduce un skateboard, ai nevoie de un kit american bun. Acesta include - placă, suspensie, roți, lagăre, șuruburi de montare, piei, încălțăminte și casca pentru skateboarding.

Cum sa inveti sa faci skateboard?

Skateboard-ul pentru începători este destul de complicat. Inițial, trebuie să stabiliți ce picior aveți ca referință. În plus, pentru a învăța cel puțin să schițezi pe un skateboard fără a face trucuri, ar trebui să dai cel puțin trei până la patru zile de antrenament dur. Pentru instruire pentru a alege un drum de nivel mai bun, unde puțini oameni și mașini, opțiunea ideală va fi o alee curată.

În primul rând să învețe să stea doar pe un skateboard. Ridică-te de pe bord și de echilibrare între roțile față și spate, să încerce să se simtă placa că în timp ce de conducere nu ai genunchi tremurau.

Pentru a învăța cum să călătorești, pune-ți un piciorbord, al doilea este ușor de împins, aici principalul lucru este să mergem cât mai mult posibil și, în același timp, să monitorizăm cu atenție balanța. De fiecare dată, împingeți-vă de la suprafață mai puternic, după câteva ore de astfel de antrenamente veți ajunge la echilibru și "simțind tabla".

Pentru a afla cum să transformi skate, tuEste necesar să extindeți piciorul și să răsuciți corpul în direcția dorită. Cu cât apăsați mai tare pe călcâi, cu atât este mai precis unghiul de rotație. Pentru a învăța cum să vă întoarceți brusc, este necesar să păstrați un echilibru bine, în picioare numai pe roțile din spate. Dar pentru a efectua trucuri veți avea nevoie de mai mult de o zi și va trebui să cumpărați protecție pentru skateboard, deoarece nu puteți evita vânătăi.

Tipuri de skateboard-uri

Tipurile de skateboard-uri sunt în majoritatea cazurilor arbitrare. Deci, este posibil să le atribuiți tipurilor de skateboards cu concave și skateboards fără concave, skateboard cu arc și dublu îndoit. De asemenea, skateboard-urile sunt împărțite în skateboard-uri și plachete lungi - o placă alungită, adesea denumite skateboarding alternativ. Roțile Longbord sunt mai mari decât skateboard-urile normale și mai moi. Diferența principală este cea a frontului ascuțit și a spatelui din spate, stabilitatea fiind realizată în detrimentul umerilor mai largi. Caracteristica placilor lungi este că ele sunt perfect alunecoase și destul de rapide.

Skateboard pentru începători: sfaturi de bază

cum să înveți să faci skateboard

  1. Controlează emoțiile. Nu striga dacă ceva nu merge. Cu fiecare zi de experiență veți avea tot mai multe.
  2. Fiți pregătiți pentru dificultăți. Stăpânirea unui truc poate dura câteva săptămâni și chiar mai mult. Dacă vrei să ajungi la nivelul lui Eric Coston, vei avea nevoie de ani.
  3. Citiți mai multe, potrivită în special pentru revistele sau site-urile de skate străine. Vedeți anunțul, citiți interviul cu celebrul skater.
  4. Aflați tutoriale video și repetați trucurile făcute acolo. Pentru a înțelege lumea de azi, poți vedea - Flip "Sorry", Fată "Da, dreapta!", Emerica "Aceasta este skateboarding-ul".
  5. Nu te teme de nimic.. Acest lucru, desigur, nu înseamnă ce puteți facetrucuri care nu se potrivesc cu nivelul tău, dar teama de a face cele mai multe dintre ele este mai bine să le depășești. După cum a spus clasicul: "Cântăm nebunia celor curajoși".
  6. Nu economisiți niciodată pe calitate. Este mai bine să economisiți bani pentru unul bun,bord de calitate din arțar canadian, decât să cumpărați o versiune chineză care vă va aduce doar dificultăți și dezamăgire. Nu vă salvați în detrimentul dvs., deoarece sarcina dvs. nu este numai de a învăța cum să călătoriți, ci și de a minimiza posibile răniri și vânătăi.