Tur de ciclism

Excursii cu bicicleta sunt destul de comuneO ocupație care se referă la turism. O bicicletă este, în acest caz, principalul mijloc de transport. Ca atare, ciclismul trebuie să treacă prin întregul ciclu de ciclism fără o perioadă limitată de timp. Excursii cu bicicleta pot fi single, iarnă, și, de asemenea, mulți oameni călătoresc pe distanțe lungi, chiar și cu copii.

Călătorii cu un singur ciclu

Uneori e greu să-ți găsești un partenerO călătorie diferită, atât de mulți turiști preferă călătoriile cu bicicleta singulară. Avantajele acestor excursii includ faptul că puteți face un itinerar individual și nu depinde de colegul călător. Singurătatea este utilă și pentru cunoașterea dvs., pentru controlul propriului dvs. sine și pentru formarea încrederii.

Deficiențele unor astfel de campanii includ lipsa de asistență în cazul unor dificultăți posibile, iar costurile de "înot" solitar sunt adesea mai mari.

Ciclism cu copii

Destul de des, ciclismul este de asemeneaCopii, dar există mult mai multă responsabilitate. Este necesar să vă asigurați că tot ceea ce aveți nevoie (alimente, medicamente, haine) este cu dumneavoastră. În plus, este mai bine să nu mergi pe călătorii lungi cu un copil. Există multe cupluri care preferă să călătorească cu mai multe familii în același timp și există sprijin reciproc, iar copiii nu se vor plictisi împreună.

Curse de ciclism de iarnă

Aceste drumeții sunt probabil cele mai multeextremă. După trecerea rutei de iarnă, este puțin probabil să vă fie frică de vreo călătorie de vară. Prin formarea voinței voastre și a rezistenței, vă temperați caracterul, care vă va afecta rezistența la stres atunci când vă întoarceți în oraș. Pregătirea pentru ciclism ar trebui să fie foarte atentă, deoarece pe drum în timpul iernii, nu există practic nimeni care să se bazeze pe.

Echipamente pentru ciclism

Deoarece ciclismul este frumosResponsabil, atunci trebuie să luați serios selecția echipamentului. Deci, asigurați-vă că achiziționați un sac de dormit. Punga obișnuită este potrivită pentru vară, iar încălzitorul este potrivit pentru iarnă și primăvară.

Alege pantofii și hainele care ar trebui

Ciclism excursie

Fii diferit pentru recreere și pentru conducere. Sarcina principală a îmbrăcămintei pentru o călătorie este de a elimina umezeala și, în același timp, să se mențină cald. Diferite țesături din lână sunt potrivite.</ P>

De asemenea, includeți în lucrurile personale set și KLMN (tigaie, lingură, castron, cuțit), fără aceasta veți fi într-adevăr foarte greu, mai ales dacă călătoria este planificată pentru mai multe zile.

Iar baza echipamentului dvs. ar trebui să fie un kit de prim ajutor, care trebuie să includă în mod necesar îngrijirea de urgență pentru vânătăi, remedii pentru tulburarea gastrointestinală, remedii pentru durere și răceală.