Cum sa inveti sa patinezi

Există multe feluri de amuzamentHanging out în timpul iernii - de exemplu, patinaj. Din nefericire, nu toți noi, în copilăria timpurie, ne-au înclinat și acum ne putem bucura de aptitudini excelente. În orice patinoar puteți vedea câțiva oameni care abia își păstrează picioarele. Pentru a nu fi în această situație sau chiar să știți ce să faceți în ea, trebuie să vă pregătiți în avans și să învățați cum să faceți skate corect.

Cum sa inveti sa faci skate: alegerea echipamentului

Dacă sunteți interesat de întrebarea cum să învățați să faceți skate, probabil că nu aveți patinele dvs. sau că intenționați să le cumpărați. Așadar, rețineți regulile importante:

 1. Fetele sunt cele mai ușor de obișnuit cu "patinele" - cele create pentru patinaj. Există încă hochei, dar este mai mult pentru băieți.
 2. Nevoia de trei straturi de șosete groase este un mit. Aveți nevoie de șosete calde și de patinele de mărime. Nu țineți încă 2 dimensiuni - dacă patinele sunt agățate de picioare, nu puteți sta pe ele, puteți șterge picioarele și, în general, nu puteți afla nimic.
 3. Puneți pe role nu este prea cald - în acest proces Patinajul va fi fierbinte. Este mai bine, dacă este vorba de pantaloni termo-scurți și o rochie scurtă tricotată sau jachete calde și un pulover de lână. Și pe partea de sus - jacheta sinteponovaya. Dacă patinoarul este acoperit, puteți face fără jachetă. Dar mănușile sau mănușile trebuie să fie luate în orice caz, astfel încât pielea delicată a mâinilor să nu fie uzată (și nu vă va fi frică să cădeți atât de mult).
 4. În hainele tale ar trebui să fii confortabil și nu-ți pare rău că ai căzut. De câteva ori trebuie să cadă, dar nu trebuie să vă fie frică de asta - probabil că nici nu veți avea o vânătă.

Adunate în acest fel și alegând patinele, puteți începe să studiați tehnica schiului. Fii pregatit pentru faptul ca inainte sa inveti sa faci patinaj bine, ai mult timp de parcurs.

Cum de a învăța să schițezi?

Deci, sunteți pe patinoar. În primul rând, dați cu atenție patinele: lăsați-o să fie mai bine puțin strâns. Este mai ușor să slăbiți șnururile puțin mai târziu decât să obțineți o leziune a gleznei de la ieșirea la gheață. Dacă totul este gata, atunci învățăm să ne batem:

 1. Când te ridici pe gheață, nu stai cu picioare drepte - lasă-le să fie ușor îndoite la genunchi.
 2. Picioarele picioarelor sunt îndreptate spre interior, punând picioarele ușor în picioare. Aceasta este poziția dvs. principală. Deci, stați pe marginea interioară a lamei skatelui.
 3. Nu apăsați dintele în fața creastei - puteți cădea!
 4. Pentru a merge, răspândiți-vă picioarelelateral și împingeți un picior, îndreptați celălalt picior și transferați greutatea corpului în acesta. Povestea pare dificilă, dar în practică - este o mișcare foarte simplă.
 5. Întrebarea despre cum să înveți să frânezi pe patine,este una dintre cele mai dificile. În momentul în care ați transferat greutatea corpului la un picior, al doilea trebuie să fie tras înainte cu o margine sau cu călcâi. Nu încercați să frânați cu vârfuri, puteți cădea.
 6. Principalul lucru este formarea regulată! Până la sfârșitul oră veți putea sărbători succesele dvs. Principalul lucru, nu vă fie teamă să cădeți!
 7. La întrebarea cât de repede poți să faci skate, trebuie să mergi puțin mai târziu, când ești deja

  cum să faceți skate în spatele

  a stăpânit frânarea și a alunecat într-un ritm lent. Cu toate acestea, atunci veți realiza că, pentru a dezvolta viteza, trebuie să efectuați aceleași mișcări, dar într-un ritm accelerat.
 8. După ce deja stăpânește patinajul rapid și simte încrezătorele însele, la patinoarul, puteți trece la întrebarea cum să patineze înapoi. Pentru a face acest lucru în similar cu etapele de patinaj normale invers. Nu uita pentru a transporta greutatea corpului de pe un picior - și reuși!

Principalul lucru este practica. Nu renunțați înainte de eșec, asigurați-vă că învățați să călătoriți în mod regulat, cel puțin de câteva ori pe săptămână. La toate, progresul este la rate diferite - dar unii reușesc să facă doar 3-5 lecții pe gheață.