jocuri în iarna pe stradă

Merită să vorbim despre felul în care copiii le plac iarnă - pentruZăpadă pufoasă, pentru ocazia de a juca bulgăre de zăpadă, de a merge pe un deal ... da mult pentru asta încă. Jocurile de iarnă în aer liber sunt utile pentru copii și adulți: aceasta este o încărcătură fizică bună, relaxare emoțională și întărire. Și ne amintim, adulți, cât de fascinantă este o plimbare de iarnă cu un copil și ce trebuie făcut pentru a realiza acest lucru?

Nu vom discuta aici, desigur,Divertisment interesant, dar nu ieftin pentru toată familia, cum ar fi snowmobilarea, tuburile în parcurile de schi etc. Vom vorbi despre plimbarea zilnică de zi cu zi în curtea casei dvs. sau în cea mai apropiată grădină.

Jocuri de iarnă

Principalul criteriu pentru a răspunde la întrebarea "ce să jucați cu un copil în timpul iernii pe stradă?" Este copilul dvs. însuși: vârsta, sexul, interesele, abilitățile.

Pentru cei mici

Este clar că nu trageți un an și jumătateCrumb patinaj cu un roller coaster mare. Dar pentru a-l uimi de un om de zăpadă în miniatură și a lăsa copilul să-l atașeze la ochi, un nas, stilouri - asta este exact ceea ce ai nevoie. Creativitatea comună cu părinții va face plăcere indiscriptibilă de la micul sculptor.

Dacă ați luat o plimbare cu dvs. pentru o plimbare,apuca chiar un urs de pluș sau alte jucării. Aflați cum să meargă cu încredere copiilor cu distracție și aducerea sania ei înșiși, iar dacă acestea nu au gol, dar cu o jucărie „pasager“ - este de două ori vesel. Apropo, pasagerul poate fi nu numai o jucărie, în cazul în care sănii suficient de puternic si te plimbi cu întreaga familie, fiul și tata pot merge într-o sanie și mama - copiii se bucură de obicei, o astfel de divertisment, iar mama mea un pic de odihnă.

O crumbă de un an poate cumpăra deja o lopată pentruZăpada este una dintre jucăriile preferate pentru copii. Inițial, bebelușul va purta pur și simplu o lamă de umăr în zăpadă, dar foarte curând, cu ajutorul dvs., veți învăța cum să utilizați în mod corespunzător acest "instrument de muncă" și veți fi fericiți să goliți toate căile din zăpadă.

Pentru cei care sunt mai în vârstă

Cu un model de copil crescut de un om de zăpadă, putețitransformat într-un proces creativ reală. De exemplu, cereți-le să facă un om de zăpadă ca și tatăl, mama, sora, bunica sau bunicul. La urma urmei, fiecare membru al familiei are propriile sale caracteristici distinctive exterioare, cum ar fi Papa - o mustață, și bunica lui - ochelari și bucle. Pregătiți casa pentru modelarea „portretul sculptural“: pre-a crea o „tunsoare“ sau pentru a prinde o minge de fire pe exterior, ploaia din pomul de Crăciun, butoane, sârmă, etc.

Puteți sculpta nu numai oamenii de zăpadă. Dacă aveți abilități artistice, puteți organiza concursuri de sculpturi de zăpadă, creând întreg "grădini zoologice" de la crocodili, lei, hipopotami etc. Fetele, probabil, vor fi interesate de a face "prăjituri" și "prăjituri" cu zăpadă: ele pot fi decorate cu fructe de păstăi de cenușă de munte și tot ceea ce spune fantezia.

Divertisment foarte interesant - săpunbule în iarna pe stradă. În frig, bulele de săpun îngheață rapid și se transformă într-o "cristalină" neobișnuit de frumoasă. Experimentați cu temperatura aerului și compoziția soluției de săpun (diferite opțiuni pot fi găsite pe Internet) - este posibil să nu funcționeze imediat, dar magia pe care o arătați copiilor dvs. merită.

Mutarea jocurilor în timpul iernii

Vom trăi separat pe jocurile pentru copii mobiliiarna - vor ajuta sa se incalzeasca, sa isi dezvolte rezistenta si, ceea ce este foarte important, arunca emotii. Iată doar câteva variante ale jocurilor de iarnă mobile pentru tine și copilul tău - nu sunt toate noi, dar în același timp ne vom aminti:

  1. Echitatie un roller coaster. Înainte de a conduce, asigurați-vă de siguranțăconstrucțiile: dacă dealul este stabil, dacă există detalii pe care le prezintă proeminențe sau suprafețe de gheață care pot provoca răni; nu există obstacole în partea de jos, în care vă puteți prăbuși. Dacă totul este în ordine, un copil mic poate merge pe mâini, iar copiii în vârstă se pot duce singuri.
  2. Bulgări de zăpadă. Nu aveți nevoie de comentarii. Principala condiție - umiditate suficientă și, de fapt, zăpadă „instrument“ nu este împrăștiate în mâinile, și în zbor. Puteți trage unul la altul, sau obiectivul selectat (este posibil să se bazeze pe un trunchi de copac sau un perete gol al casei). Și, desigur, ai grija pentru siguranța lor și altora - stai departe de ferestre, mașini și trecătorilor.
  3. Cetatea de zăpadă. Un joc extrem de organizat format din douăetapele - construcția actuală a cetății și a bombardamentului. Pentru a construi o cetate, apucați forma pentru "cărămizile" din casă (acesta poate fi, de exemplu, un container din plastic dreptunghiular) și

    jucând pentru o plimbare în timpul iernii

    o sticlă de apă (va trebui să vă apăzio fortificare pentru o mai mare rezistență). Ai construit-o? Mănuși obosiți și înmuiați? Modificați-le să se usuce și să vă odihniți puțin. Sau întoarce-te a doua zi, cu vigoare revigorată. Împărțiți-vă în două echipe, pregătiți "muniția" mingii de zăpadă și continuați cu bombardarea. Sunt oferite obrajii și evacuările emoționale pentru dvs. și pentru copiii dvs.

Iarna - o mare de timp pentru plimbări interesante cu un copil. Include fantezie, fii tu insuti copii mici, și să se distreze cu fiecare sezon!