Cum de a învăța rollerblading

Întrebarea despre cum să înveți cum să călărești o rolă,Interese cele mai diferite categorii de vârstă de oameni. Cu toate acestea, reclamele din zilele noastre - un tip destul de la modă de activități în aer liber, evidențiate de o mulțime de role de interior și locuri de joacă.

În cazul în care pentru a învăța rollerblading?

Având în vedere realitatea noastră aspră și faptul căasfalt nu este întotdeauna perfect netedă, cea mai bună opțiune va fi patinaj la rollerdrome de formare interioară, în cazul în care podeaua este perfect netedă, și nu există obstacole.

Cum sa inveti sa conduci o rola?

Mai întâi trebuie să stăpânești poziția de plecare. Deci, vă puneți pe videoclipuri, genunchiere, tampoane și alte elemente de protecție. Nu le neglija, mai ales la început!

Îndoiți picioarele în genunchi, astfel încât tibia sa încheiatCu piciorul piciorului - cu cât stați mai jos, cu atât va fi mai sigur mișcarea. Pentru echilibrul mâinii, întindeți-vă înainte, îndoiți-vă la cot și puțin mai jos - astfel încât să vă fie convenabil să stați. Din această poziție trebuie să începeți să vă mișcați.

Picioarele tale ar trebui să fie în jurul lățimiiumeri. Sock un picior se desfasoara usor spre lateral, un alt impinge off, greutatea corpului purta pe primul picior. Și acum veniți! Piciorul pe care l-ai împins, pământul, îndreptându-ți picioarele puțin în lateral și acum împingeți celălalt picior. Deci, continuând această mișcare, vă veți mișca cu succes. Nu uitați că trebuie să purtați greutatea de greutate de la un picior la celălalt - aceasta este cheia succesului dumneavoastră când călătoriți.

Încercați o varietate de opțiuni de echitatie - facețiMișcări lungi și netede și, dimpotrivă, rapid și scurt, accelerând sau încetinind mișcarea lor. Nu uitați că primul la pământ scade șoseaua și numai atunci - călcâiul. Deci, puteți învăța repede să faceți skate.

Cum să învăț să frâneze pe role?

Veți fi surprinși, dar mulți oameni care se învârteau de ani de zile și

invata repede sa patineze

Nu au reușit să stăpânească tehnica de frânare corectă. De aceea nu trebuie să vă supărați dacă nu reușiți.</ P>

Privind în jurul echipamentelor tale, vei observa căunul dintre rolele din partea călcâiului este o muchie care atinge aproape pământul. Această muchie este o frână. Pentru a frâna, piciorul cu frâna trebuie să fie ușor așezat înainte și îndreptat ușor spre interior, transferând greutatea corpului pe piciorul din spate. Dacă nu faceți acest lucru - riscați să înveți imediat să stați pe șir! Nu uitați, nu vă veți ridica imediat, ca și cum ați fi săpat - și cu cât ați condus mai repede, cu atât va trebui să depășiți mai mult distanța pentru a opri. Când simțiți că sunteți în picioare destul de constant, puteți să vă scoateți piciorul de pe frână.