Stație de mână

Dacă nu v-ați făcut vara în vacanță - nuFii supărat. Nu este nimic mai bun decât o vacanță de iarnă într-una din cele mai bune stațiuni de schi din Finlanda - Rukka. Este acolo, în Poarta de Aur a Laponiei, și vom merge astăzi într-o călătorie virtuală.

Poarta de Aur din Laponia

Rukka nu poartă numele mândru de aurpoarta Laponiei. Spre deosebire de mulți dintre colegii săi, stațiune Rukk nu se află pe un deal, iar cea mai mare parte acest munte - cu o înălțime de 493 de metri deasupra nivelului mării, o mulțime de teleschiuri, acoperă o mare de zăpadă, și alte atribute ale statiunii montane care se respecta. În plus față de datele naturale de succes, se poate lăuda cu un nivel ridicat de servicii - chiar dacă înghețurile cad sau zăpada cade insuficient, se vor lansa sisteme de ninsoare artificială.

stațiune de schi rukka_1

Stațiune de schi rukka_2

Stațiune de schi rukka_3

În total, Rukka nu poate oferi nici oaspeților săiNu prea puțin, dar până la 28 de căi de diferite nivele de complexitate. Instalațiile de schi din stațiune sunt echipate în stil alpin, ceea ce înseamnă că toată lumea poate face o spirală pe toate căile.

Statiune de schi rukka_4

Statiune de schi rukka_5

Stațiune de schi rukka_6

Și, bineînțeles, stațiunea finlandeză nu poate face fără propria sa reședință a lui Moș Crăciun, care va fi interesant să vizitați atât copii cât și adulți.

Stațiune de schi rukka_7

statiune de schi rukka_8

stațiune de schi hand_9

Resort Rukka, Finlanda - ce să faceți?

În plus față de schi direct,Rukka oferă multe oportunități interesante și utile pentru petrecerea timpului. Printre acestea - snowmobiling, câine de săniuș, înot în gaura de gheață și scufundări de iarnă.

Stațiune de schi rukka_10

statiune de schi rukka_11

statiune de schi rukka_12

În cazul în care distracția de iarnă deranjează în cele din urmă, atunciLa 25 km de stațiunea din Holiday Club Kuusamo există un parc acvatic cu 1000 și 1 atracție pe apă. Și în piața centrală din Rukka, în centrul comercial principal, există numeroase magazine care, fără îndoială, vor atrage cumpărăturile dornic de frumoase doamne. Că oamenii nu se plictisesc în acest moment la serviciile lor sală de gimnastică perfect echipată. Și copiii vor fi distrați de animatori veseli din camera de joacă a copiilor.

Stațiune de schi hand_13

Stațiune de schi rukka_14

Statiune de schi rukka_15

Resort Rukka, Finlanda - când pleci?

Sărbătorile din Rukka durează mai mult de nouă luni - din octombrie până în iunie. Vârful turistului se încadrează în sărbătorile de Crăciun și în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lunii februarie și sfârșitul lunii aprilie.

Stațiune de schi rukka_16

Stațiune de schi hand_17

Statiune de schi rukka_18

Spa Rukka, Finlanda - unde să stați?

Statiunea de schi Rukka își prezintăOaspeții au oportunități excelente în ceea ce privește alegerea unui loc unde să rămână. În total, stațiunea poate găzdui în același timp aproximativ 23 de mii de oaspeți, plasându-le în hoteluri confortabile și case simple.

Statiune de schi rukka_19

statiune de schi rukka_20

Stațiune de schi hand_21