Pentru cei care nu au ales încă, indiferent de modelîl umpleți pe umăr sau pe o altă parte a corpului, iar pentru cei curioși, vom spune în acest articol despre tatuaje care ar trebui să aducă noroc și avere proprietarilor lor.

Din cele mai vechi timpuri, oamenii din diferite locuri ale pământului au atras atențiadesenele și semnele sale magice ale corpului, care au simbolizat diferite acțiuni. De exemplu, unele imagini ar trebui să alunge spiritele rele, altele - atrage noroc, altele - simbolizează fertilitatea și profitul. Dar omul modern, la fel ca mii de ani în urmă, crede în puterea unei varietăți de desene native, care sunt numite acum tatuaje.

Tatuaje sub formă de animale

LEO. Nu există nici o îndoială că regele fiarelor, descris de maestrul tatuaj pe corpul tău, ar trebui să aducă nu numai noroc, ci și să întărească forța spiritului și încrederea în sine.

tatuaj leu

FOX. Un animal viclean cu părul roșcat aduce succes și prosperitate. Mulți spun că vulpea îi ajută pe antreprenori și pe oameni în poziții de conducere.

tatuaj vulpe

CAT. Conform credințelor marinarilor, pisica aduce noroc șisucces în afaceri, prin urmare, la bord au luat întotdeauna cu ei înșiși un prieten coadă. Și cine nu poate cu ei pretutindeni să ia o pisică vie, să se poarte cu imaginea pe corp și să nu se bucure de noroc.

pisica de tatuaj

DOLPHIN. Un tatuaj sub forma acestui animal glorios simbolizează nu numai norocul, ci și libertatea, precum și protecția.

tatuaj delfin

GHIDUL PESTE. Cel mai faimos interpret de dorințe va ajuta cu siguranță în afaceri și va aduce noroc.

tatuaje de aur

MARINE CONEK. Imaginea acestei creaturi marine îi va aduce proprietarului nu numai succes, ci și noroc, depășind obstacolele în orice afacere.

tatuaj seahorse

Renul. Acest animal nobil din antichitate a fost foarte venerat de diferite naționalități, oamenii credeau că imaginea lui aduce bani și noroc.

tatuaje cerb

Elefantului. Acest animal maiestuos reprezentat pe corp ar trebui să aducă noroc, generozitate, răbdare, prosperitate și fericire.

tatuaj elefant

SPIDERMAN. În ciuda faptului că mulți dintre noi se tem de acesteacreații și încă o dată ar prefera să nu să se ocupe de ei, un tatuaj de un păianjen este considerat un talisman de boli și pericole, precum și atragerea de noroc și noroc.

spider tatuaj

LIZARD. O șopârlă cu sânge viu și cu sânge rece aduce putere, noroc și prosperitate în afaceri.

tatuaje șopârlă

FROG. Imaginea broasca este cea mai populara astazi. Se crede că saritul verde aduce bogăție și noroc în toate eforturile.

tatuaj broasca

MELC. În ciuda faptului că este o alunecare și lentăcreație, are o cochilie protectoare, în care poți să te ascunzi de probleme. Prin urmare, melcul simbolizează farmecul, protecția, perseverența și, prin urmare, noroc.

melc tatuaj

Tatuaje sub formă de insecte

SFATUL LUI DUMNEZEU. Aceasta este o insectă preferată de-a lungul timpului "lucrează" ca o pază împotriva ochilor răi și a alterării, atrage noroc și prosperitate.

bastonul tatuaj

BEE. Muntele albine aduce în mod necesar succes și va ajuta la rezolvarea unor situații dificile de viață, imaginea acestei insecte, de asemenea, vorbește de diligență, de pozitiv și de soare.

tatuaj albastru

Scarabeu Gândacul. Chiar și din credințele antice sa crezut că acest gândac simbolizează noroc și noroc.

Scarab tatuaje de gandaci

DRAGONFLY. Ei spun că imaginea unei libelule pe corp ajută să transforme viața spre bine, să atragă prosperitate și prosperitate.

dragonfly tatuaj

Tatuaj sub formă de păsări sau pene

SWALLOW. Imaginea acestei păsări este un talisman popular, înghițitul aduce noroc și simbolizează tinerețea spiritului, a speranței și a iubirii.

tatuaj înghiți

PHOENIX. Orice se întâmplă, Pasărea Phoenix întotdeauna renăscut din cenușă, astfel încât imaginea sa - un simbol al puterii voinței, renaștere, nemurire și prosperitate.

Phoenix Tattoo

Colibri. O mică pasăre dură este foarte frumoasă, prin urmare, în calitate de talisman aduce putere, energie, îmbunătățește statutul financiar și simbolizează diligența.

tatuaj cu colibri

PUTEREA PĂMĂRII. Pene au purtat întotdeauna hainele și părul lorIndieni. Se credea că aceste simboluri aduc beneficii materiale și noroc, dar acest lucru nu se aplică penelor de păun, deoarece acestea pot "recompensa" efectul invers și să răstoarne norocul.

tatuaje de pene de pene

Tatuaje sub formă de plante

ACORN. Acest "nutlet puternic" simbolizează puterea, sănătatea, norocul și masculinitatea.

tatuaj ghindă

TRIFOI. Ar trebui să fie cu trei sau patru petale și toată lumea știe din copilărie că această plantă aduce noroc și succes.

tatuaj trifoi

LOTUS. Floarea de lotus simbolizează depășirea cu succes a obstacolelor și atingerea obiectivelor și, de asemenea, arată foarte frumos pe corp, mai ales pe cea feminină.

lotus tatuaj

ORCHID. Este o floare de individualitate, aducând luxul și bogăția proprietarului său.

tatuaj orhidee

Păpădie. O imagine pe corp, sub forma unei flori drăguțe, va aduce energie pozitivă, pozitivă, noroc și succes în viața ta.

papusa de tatuaj

Tatuaj sub formă de creaturi miticale

UNICORN, PEGAS. Dacă puneți o imagine a acestor creaturi mitice pure pe corpul vostru, acestea vă vor aduce succes, bunătate, puritate și o bucată de magie.

Pe tatuaj Pegasus

MERMAID. Marinarii și oamenii asociați cu navigația se umple deseori cu sirene ca un amulet de noroc și de succes.

tatuajul unei sirene

DRAGON. Dragon în multe culturi - nu doar un simbol de noroc și bogăție, dar, de asemenea, de curaj și tărie, și, în plus, această creatură fabuloasă - gardian împotriva spiritelor rele.

balaur

Tatuaj sub formă de obiecte

Horseshoe. Toată lumea știe că este o potcoavă inversatăun simbol incontestabil al succesului și al prosperității, toți strămoșii noștri au păstrat un astfel de obiect ca gardian. Desigur, dacă puneți o imagine a unui potcoav pe corp, va deveni, de asemenea, un simbol al norocului.

tatuaje de potcoavă

MONEDELE, CUPLURI. Fără îndoială, imaginea de bani va aduce bogăție și prosperitate proprietarului.

tatuaje de bancnote

SEMNUL INFINITĂȚII. Dacă vă faceți un tatuaj sub forma unui astfel de semn, atunci sunteți condamnat la succes și la bunăstarea financiară. De asemenea, "opt inversat" protejează sănătatea proprietarului.

tatuaj infinit

CRANIU. Craniul a fost considerat din cele mai vechi timpuri ca fiind un amulet și un simbol al bunăstării.

craniu tatuaj