masaj ginecologic cu vârfuri

Există multe tehnici ginecologicemasaj, dar principala tehnică de masaj împotriva aderențelor este doar una. Masajul ginecologic cu aderări afectează nu numai direct organele sexuale ale unei femei, ci și corpul ei în ansamblu. Un astfel de impact este foarte pozitiv.

Acțiune de masaj

La primele sesiuni vei simți durereadeoarece sistemul nervos periferic reacționează la acest tip de stimulare. Cu toate acestea, în timp, durerea va înceta, iar corpul va dezvolta o anumită adaptare la mișcările ginecologului. După primele masaje ale abdomenului cu aderențe, circulația sanguină în mușchii pelviului se îmbunătățește, congestia venoasă este eliminată.

Acest tip de acțiune va avea loc cuo forță, deoarece medicul trebuie să facă mișcări active și puternice pentru eficiența procedurii. Esența acestui lucru este faptul că vârfurile mai dezvoltate în corpul unei femei, cu atât mai multă forță trebuie să acționați un ginecolog. Masajul aderențelor are un efect pozitiv asupra aspectului stomacului, făcând pielea să fie moale și suplă. În procesul de masaj ginecologic, celulele moarte ale epidermei sunt îndepărtate.

Contraindicații

Cu toate acestea, există o serie de contraindicații privind astfel de efecte asupra corpului feminin:

  • inflamația organelor genitale, pelvisul mic, cauzat de infecție;
  • vaginism;
  • În special contraindicația acută și absolută este eroziunea colului uterin;
  • extinderi varicoase în zona vaginală - acesta este, de asemenea, un semnal "stop" pentru cei care intenționează să meargă pentru masaj cu vârfuri;
  • menstruația este, după cum știți, o contraindicație temporară;
  • alte boli diferite ale sistemului reproductiv.

În orice caz, ginecologul vă va sfătui cu privire la posibilele consecințe, precum și la contraindicațiile personale.