ovulația uterului

Din cursul anatomiei, toată lumea știe că uterul -organul muscular al sistemului reproducător feminin, care este situat între rect și vezică, este susținut de un dispozitiv musculoscheletic. Slăbirea și întinderea mușchilor și ligamentelor contribuie la apariția unei patologii, cum ar fi omisiunea sau prolapsul uterului. Această condiție necesită tratament obligatoriu, deoarece perturbă funcționarea normală a organelor vecine, în plus, aceste manifestări sunt foarte dureroase.

Metode pentru tratarea prolapsului uterin

Dacă gradul de omisiune uterină este mic, adicăCervixul este situat deasupra nivelului intrării în vagin, dar nu se extinde dincolo de fisura sexuală, în acest caz este posibil să se renunțe la intervenția chirurgicală în timpul tratamentului.

Tratamentul conservator al ovulației uterine șica o consecință, pereții vaginului, fără a efectua operația, implică efectuarea de diverse exerciții pentru întărirea mușchilor pelvieni, masaj ginecologic, terapie estrogenică, activitate fizică redusă sau stabilirea inelului uterin. Pesarul păstrează doar organele interne în poziția corectă, dar nu elimină procesul patologic, pe lângă aceasta, necesită o îngrijire sporită și creează inconveniente în viața sexuală activă.

Până în prezent, o metodă rapidă și eficientăcând cervixul și uterul sunt coborâți, aceasta este o operație. Medicii au elaborat o varietate de tehnologii pentru efectuarea operațiilor pentru omisiunea uterului cu consecințe minime.

Restaurarea poziției normale a uterului utilizând o grilă

Operațiile din plastic cu omisiunea uterului pot fi conservarea organelor sau, dacă femeia nu mai planifică o sarcină, cu îndepărtarea completă.

Operația cu conservarea uterului se realizează prinincizie în vagin, uneori în combinație cu laparoscopie. Poziția organelor interne este corectată cu ajutorul materialelor protetice sintetice, plasa așa-numită.

Operație pentru eliminarea ovulației uterine cuFolosirea unui ochi de plasă prolen oferă un atașament fiabil și reduce riscul de recidivă. Grilele moderne, instalate în timpul operației de scădere a uterului, germinează în țesutul conjunctiv,

omisiunea uterului

Nu vă micsorați și nu faceți cicatrici grosiere. În același timp, poziția vezicii este reglată și, în consecință, tulburările funcției sale dispare.</ P>

Această intervenție este relativ nedureroasă,sub anestezie generală. Perioada de reabilitare durează aproximativ o lună, după care o femeie se poate întoarce la viața ei obișnuită, limitându-se cu siguranță, cât mai mult posibil, de ridicarea greutăților.

Anterior, sa practicat coaserea uterului la mușchi, dar această metodă a fost caracterizată printr-o mare cantitate de întindere repetată, devenind astfel un lucru din trecut.