Durerea din vagin

Adesea ignorăm mici, așa cum ne pare,stare generală de rău. Aici, de exemplu, durerea în vagin, care îi acordă atenție? Dacă astfel de sentimente apar în timpul sarcinii sau durerea din vagin apare în timpul sexului, atunci, bineînțeles, ne întoarcem la medic. Dar dacă durerile de desen în vagin apar în timpul menstruației sau în fața lor, atunci este adesea percepută de noi ca un fenomen normal. Dacă durerile devin puternice, le vom îneca cu un comprimat și vom uita până data viitoare. Dar această abordare este fundamental neadevărată, senzațiile dureroase din abdomenul inferior pot indica boli grave.

Cauzele durerii la nivelul vaginului

Binge sau durere de tăiere în vagin poateapar din motive diferite și nu este întotdeauna ușor de determinat. Prin urmare, aceste simptome prezintă un pericol grav pentru o femeie și, prin urmare, este imposibil să se tragă cu referire la un medic și tratamentul durerii în vagin. Iată cauzele cele mai probabile:

  1. Dacă apare durerea în vaginsarcina, cea mai probabilă cauză este prezența unei varietăți de infecții, care sunt agenții cauzatori de boli, cum ar fi herpes genital, candidoza si altele. In acest caz, țesutul în zona de la cea mai mică frecare rănite, astfel încât durerea și senzația de arsură în vagin apar in timpul actului sexual si la urinat.
  2. Cauza durerii de înjunghiere în vagin după sexadesea sunt procese inflamatorii care apar în organele sexuale ale femeilor. Adesea, aceste procese se dezvoltă în perioada postpartum datorită imunității reduse, modificărilor în anatomia organelor pelvine, stresului crescut (psihologic și fizic).
  3. Adesea cauza durerii la intrarea în vagin estetraume în acest domeniu sau intervenții chirurgicale în timpul nașterii. Este posibil să existe inflamație în zona cusăturilor suprapuse după operație. Ca urmare, circulația sângelui este deranjată și apar senzații dureroase.
  4. În timpul sarcinii, ligamentele care susțin uterul sunt slăbite, iar în timpul administrării se poate produce ruptura. În acest caz, durerea va fi simțită în abdomenul inferior atunci când elementul este introdus în vagin.
  5. Senzații dureroase în vagin, mai ales cândcontact sexual, poate apărea din cauza lipsei insuficiente și, ca o consecință, a uscăciunii vaginului. Apariția sa poate fi datorată apariției menopauzei, insuficienței hormonale în corpul unei femei, unei reacții alergice la contraceptive și a altor factori.
  6. Cauza durerii în vagin poatedeveniți niște probleme psihologice. Cum ar fi amintirile neplăcute ale actului sexual, așteptarea durerii de la contactul sexual. Ca urmare, o femeie nu se poate relaxa, lubrifierea în vagin nu este suficientă, de aici trauma mucoasei și durerea în timpul și după actul sexual.

    Durere severă în vagin

  7. De asemenea, durere acută în vagin în timpul sexuluipoate apărea contactul cu vaginismul - contracția involuntară a mușchilor vaginului. Cauzele acestei probleme pot fi atât fiziologice, cât și psihologice.

Durere severa in vagin - ce sa fac?

După cum puteți vedea, cauzele durerii în vagin pot ficele mai diverse și, prin urmare, a le găsi în mod independent și a scăpa de acest flagel vor fi aproape imposibile. Deci, trebuie să vedeți un medic pentru a stabili motivele și pentru a începe tratamentul. În absența lui, boala va progresa, exacerbat starea de sănătate, care va afecta durata procesului de vindecare, șansele de concepție și cursul normal al sarcinii. Auto-medicamentele sunt inacceptabile și, dacă într-adevăr doriți să utilizați remedii folclorice, atunci faceți-o numai după consultarea unui specialist.