de ce sperma iese din vagin

Multe femei, din diverse motive,se confruntă cu problema concepției. În astfel de situații, medicii aud de multe ori o întrebare din partea potențialilor mame, care se referă direct la motivul pentru care, după sex, sperma curge din cavitatea vaginală. La urma urmei, multe femei cred că acest factor este motivul absenței lungi a sarcinii. Să încercăm să răspundem la această întrebare și să aflăm: este adevărat că atunci când ejaculatul curge din vagin după actul sexual, nu are loc concepția.</ P> Din cauza fenomenului care se întâmplă?

Trebuie remarcat imediat că un astfel de fenomenEste absolut normal; în nici un caz nu se vorbește despre o structură greșită a organelor reproductive ale unei femei. În plus, dacă materialul seminal scapă din vagin după sex, acest lucru nu înseamnă că spermatozoizii nu penetrează în cavitatea uterină.

Dacă vorbim în mod specific despre motivele acestei situațiifenomen, este în primul rând necesar să observăm că acest lucru este cel mai adesea observat la femeile care au un fornius vaginal posterior aplatizat. În acest caz, izolarea materialului seminal de la organele genitale feminine apare ca urmare a acțiunii gravitației asupra acestuia. Acest fapt servește ca o explicație a motivului pentru care sperma emană din vagin aproape imediat după sex.

De asemenea, unele femei notează că ausperma curge din cavitatea vaginală în timpul procesului de urinare, care apare după un scurt timp după actul sexual. Acest fenomen nu poate fi considerat o încălcare. La urma urmei, când mergeți la toaletă, sunt activate mușchii pelvisului mic, care, ca urmare a presiunii asupra vaginului, contribuie la eliberarea ejaculatului lăsat acolo.

Ce ar trebui să facă o femeie într-o astfel de situație?

Trebuie remarcat faptul că din punct de vedere medicalvedere, un astfel de fenomen absolut nu afectează procesul de concepție. În orice caz, o parte din lichidul seminal cu sperma mai motile patrunde colului uterin, iar apoi în cavitatea însăși organele genitale. Ovum pentru fertilizarea destul de literalmente 3-5 ml de ejaculat.

ar trebui să scurgeri de sperma din vagin

Din ceea ce sa spus mai sus, putem concluzionade fapt, materialul seminal din cavitatea vaginală urmează sau nu, imediat după terminarea actului sexual, nu are nici o semnificație practică. În cazul în care un rol important este jucat de numărul de spermatozoizi activi, motili în lichidul seminal, gata să fertilizeze un ou matur. La urma urmei, în majoritatea cazurilor, aceste caracteristici ale spermatozoizilor masculi împiedică fertilizarea normală a ouălor maturate în corpul femeii.</ P>

Astfel, trebuie spus că femeia nu o facesă se gândească dacă o scurgere de sperma din vagin dupa actul sexual, deoarece acest fenomen este complet natural și nu împiedică procesul de fertilizare.