dupa sex vaginul doare

Întrebarea de ce după sexdoare vaginul, ginecologii auzesc adesea in timpul receptiei. De fapt, există multe motive pentru acest lucru. Să încercăm să evidențiem cele mai frecvente dintre ele.</ P>

De ce după sex face durerea vaginului?

În acele cazuri când durerea a urmatrelațiile intime sunt observate numai pe o parte a abdomenului, este posibil să se presupună o astfel de încălcare ca chistul ovarian. Această boală se caracterizează prin apariția neoplasmelor și este adesea însoțită de durere în timpul menstruației. În cazurile în care chistul este de origine funcțională, acesta dispare adesea pe cont propriu. Ca rezultat, dupa 2-3 cicluri menstruale, intrarea in vagin nu va rani dupa sex.

Cea mai frecventă cauză de durere înzonele vaginului după lovire sunt boli cu transmitere sexuală și procese inflamatorii în organele sistemului reproducător. Printre aceste încălcări este necesar să se izoleze sifilisul, gonoreea.

Este, de asemenea, de remarcat faptul că adesea durerea învaginul după sex poate fi cauzat de cervicită. În acest caz, durerea se datorează contactului penisului cu gâtul însuși, cu introducerea profundă a organului sexual masculin.

Dacă o femeie după sex are dureri muscularevagin, se poate vorbi despre fenomenul proceselor adezive în organele de reproducere. Cu o astfel de încălcare partenerul sexual o femeie spune că introducerea penisului el ceva pentru a preveni, ca și în cazul în care există un fel de barieră.

În unele cazuri, durerea după sex înSuprafața vaginului poate fi cauzată de o lubrifiere insuficientă a organului feminin. În același timp, împreună cu durerea, femeile observă deseori roșeața zidurilor vaginale - devin roșii strălucitoare.

Și dacă primesc vagin după sex?

de ce după sex face vaginul rănit

Cu o astfel de simptomatologie, nu trebuie să vă chinuiți cu presupuneri, dar, cât mai curând posibil, contactați un medic. La urma urmei, după cum puteți vedea din cele de mai sus, pot exista multe motive pentru astfel de fenomene.</ P>

Pentru a-și ușura temporar suferința,o femeie, înainte de a apela la un medic, poate lua medicamente antispastice sau durere, cum ar fi No-shpa, Papaverin, Analgin. Cu toate acestea, pentru a întârzia vizita la medic nu este necesară, deoarece cu cât este identificată mai repede cauza, cu atât mai repede va fi prescris tratamentul, după care femeia va uita pentru totdeauna un fenomen neplăcut ca durerea din vagin după actul sexual.