vaginul fecioarei

După cum știți, cu declanșarea activității sexualeSistemul reproductiv al unei femei suferă unele modificări. În primul rând, se referă la un vagin care se schimbă ușor. Să examinăm mai îndeaproape acest organ al sistemului reproducător și, în special, să ne ocupăm de particularitățile structurii vaginului fecioarei.</ P> Caracteristicile structurii vaginului la fete

Deci, nou-născutulfetele nou-nascuti, lungimea acestui corp este de numai 3 cm. Mai mult, intrarea in vagin in sine este foarte adanca si are o directie practic verticala. Înfățișarea arată ca o pâlnie.

Pereții vaginului se învecinează unul cu celălalt. Toate acestea se datorează faptului că aparatul muscular al pelvisului mic este încă foarte slab. Aproximativ 1 an, lungimea vaginului crește cu aproximativ 1 cm.

Numai la vârsta de 8 ani în acest organism poate fi detectatașa-numita pliere, care este caracteristică pentru orice vagin de sex feminin. Aceasta se datorează modificărilor sale în mărimea corpului în procesul de muncă, precum și în timpul actului sexual la femei.

Cea mai mare creștere a mărimii vaginale a unei fecioare începe aproximativ 10 ani, iar deja cu 12-13 ani ajunge la 7-8 cm.

Cum se schimbă vaginul cu debutul pubertății?

Dacă vorbim despre cum arată vaginulvirgină, atunci în structura sa există, poate, singura caracteristică - hienul. Acest sept de mucoasă protejează organele genitale interne de cele externe și previne penetrarea microorganismelor patogene în ele. La primul contact sexual există o ruptură a acestei formări, care este adesea însoțită de o mică eliberare de sânge.

Dacă vorbim despre cum arată intrarea în vaginul unei fecioare, atunci, ca regulă, are o dimensiune mai mică decât femeile care fac sex.

ce arată vaginul vaginal

În general, vaginul unei fecioare și deja experimentatfemeile nu sunt foarte diferite. Mărimea sa este mai mare, lungimea crește astfel ușor, chiar și după nașterea copilului. Datorită numărului mare de glande la femei, se observă o cantitate mai mare de lubrifiant mucus, care este necesar pentru hidratare.</ P>

Astfel, se poate concluziona că principalulmodificări ale unui astfel de organ de reproducere, precum vaginul, apar în direcția asigurării funcției genitale a corpului feminin. Acest lucru se face prin creșterea dimensiunii sale, în primul rând, și datorită muncii sistemului hormonal, sub influența căruia apar schimbări în acest organ.