după sex abdomenul doare

Multe femei s-au confruntat cu această situație,când imediat după ce facem sex, abdomenul inferior doare, dar nu toți aceștia acordă importanță acestui lucru. Dar dacă o astfel de durere nu este un singur fenomen, iar astfel de sentimente neplăcute îi deranjează femeia după fiecare act sexual?</ P> Ce doare abdomenul inferior după sex?

Mai întâi de toate, este necesar să se determine cu preciziecauza acestei dureri. În acest caz, de regulă, doare nu numai partea inferioară a abdomenului, ci și perineul, faltele inghinale. Deseori durerea apare în partea inferioară a spatelui. Aceste simptome sunt semne de ruptură a chistului sau a ovarelor, ceea ce este destul de rar.

De asemenea, femeile observă durere după sex, caresă acopere întregul abdomen inferior și cu dezvoltarea sângerărilor interne. În același timp, aceștia au un caracter ascuțit, cu crampe și nu sunt întotdeauna însoțiți de simptome de sângerare externă, adică sângele nu este eliberat. Principalul semn al unei astfel de patologii este anemia acută, când fetița este foarte amețită, tensiunea arterială scade, pielea devine palidă și se dezvoltă o stare de leșin.

Destul de des motivul pentru care o fatăabdomenul inferior imediat după sex poate fi deteriorarea mecanică a mucoasei vaginale. Acest lucru este observat după un act sexual relativ activ. În acest caz, de regulă, există o ruptură a bolții sau a pereților vaginului, mai puțin frecvent - membrana mucoasă a gâtului uterin sau eroziuni.

Dar cel mai frecvent motiv este acelafemeile după ce sexul trage abdomenul inferior, sunt boli infecțioase. Cel mai adesea este Chlamydia, precum si infectii, boli cu transmitere sexuală (sifilis, gonoree).

Durerea după sex este o consecință a procesului inflamator?

Dacă o femeie taie abdomenul inferior după sex, atunci,cel mai probabil, cauza este procesul inflamator în organele sistemului reproductiv. Cel mai adesea, în această situație, cauza durerii este cervicita (inflamația gâtului uterin) și vaginita (inflamația vaginului). Cu toate acestea, în ambele boli, descărcarea și durerea din abdomenul inferior nu sunt întotdeauna asociate cu contactul sexual.

Cauza dezvoltării acestor patologii sunt infecțiile de etiologie bacteriană, precum și ciupercile patogene. Adesea, patologia se dezvoltă după administrarea de medicamente.

Ce trebuie făcut atunci când abdomenul inferior începe să sufere după sex?

Atunci când există o mică durere după contactul sexual, o femeie ar trebui să fie avertizată. Dacă aceste fenomene nu sunt un singur caracter, atunci este necesar să se consulte cu medicul.

Dacă fată are o durere în abdomenul inferiorimediat după începerea distribuirii sângelui și a sângelui, trebuie să se ia măsurile corespunzătoare. Pentru aceasta, este necesar să se ia o poziție orizontală, să se pună ceva rece pe stomac și să se cheme urgent o ambulanță.

Dacă cauza faptului că după nările unei femei este zgomotos este infecția, femeia este prescris tratamentul. În același timp, se utilizează antibiotice și agenți antifungici,

după ce sexul trage abdomenul inferior

care sunt numiți exclusiv de către medic după examinare, care indică, de asemenea, doza și frecvența administrării.</ P>

În cazul în care cauza durerii este chisturile ovariene, femeii i se prescrie un tratament chirurgical. După îndepărtarea lor și cursul de reabilitare, ea poate uita pentru totdeauna acest tip de durere.

Astfel, pentru a scăpa de dureredupă sex, este necesar să se stabilească corect cauza apariției acestuia. Va fi posibil să se facă față în mod independent cu o astfel de sarcină, de aceea este necesar un examen medical și o examinare medicală.