Amur de struguri

Grapetele Taiga Amur sunt considerate mai multutil în comparație cu alte soiuri, deoarece conține mai multe substanțe unice. În rețetele populare sunt folosite nu numai boabe, ci și frunze, lăstari tineri și rinichi. În mod separat, aș dori să mă ocup de calusul - influxuri albe care se formează în tăieturile de butași, deoarece conțin celule stem care sunt folosite pentru a trata și preveni multe boli, precum și în cosmetologie.

Aplicarea strugurilor Amur în scopuri medicinale

  1. Pentru un început despre calusuri, în celulele stemcare conțin proteine ​​vegetale, fito-leptine și resveratrol, care le permite să le utilizeze pentru a reduce riscul tumorilor maligne și pentru a încetini dezvoltarea celulelor canceroase.
  2. Proprietățile utile ale strugurilor Amur permit folosirea lor în prezența bolilor vezicii biliare, ficatului, precum și a încălcării proceselor metabolice.
  3. Merită menționat că nu puteți mânca numai fructe de padureproaspete, dar și pentru a face suc, vin, oțet și acid tartric. Sucul, preparat din boabe de struguri Amur, are un efect diavotic, diuretic, tonic și laxativ ușor. De asemenea, ajută la reducerea ușoară a presiunii.
  4. Boabele de struguri Amur sunt recomandate în prezența hemoroizilor, bolilor gastrointestinale, în care există o scădere a secreției de suc gastric.
  5. Proprietățile de vindecare ale strugurilor Amur sunt utilizate în tratamentul astmului bronșic, anemiei și problemelor legate de metabolismul lipidic și mineral.
  6. Ca agent de fortificare, fructe de padure utile pentru tuberculoza.
  7. Experimentele au arătat că strugurii sunt utili în nefrită cronică, ateroscleroză și manifestări inițiale ale bolii hipertensive.
  8. Strugurii Amur sunt utilizați și pentru alimentația alimentară, consumând două kilograme de fructe de pădure pe zi timp de o lună și jumătate.