Cum sa faci o coafura cu un bandaj

Coafuri frumoase cu un bandaj sunt la modă astăzi: această tendință este trasată în reviste de modă și pe podiumuri nu este primul sezon, și aceasta este o explicație logică. Faptul este că bandajul a fost uitat de câteva decenii, dar la un moment dat a făcut coafurile femeilor foarte romantice.

Cea mai apropiată, la modă, culturală și chiar într-o oarecare măsură a curentului filosofic care a făcut bandajul comun maselor largi - hipioși.

Înainte de aceasta, bandajele au fost purtate în anii 1920secol, precum și femei din Grecia antică și Roma. În Evul Mediu, ei purtau și bandaje, iar acest element de decorare este observat de istorici, atât pentru personalitățile remarcabile ale acelor timpuri, cât și pentru oamenii obișnuiți. Practic, atunci erau purtați de soldați - mercenari liberi.

Astăzi, bandajul nu simbolizează nimic: este un accesoriu obișnuit ca orice fată care vrea să arate elegantă, la modă și feminină poate purta.

Stilul de stil grecesc cu bandaj

Variante de coafuri cu un bandaj grecescdiverse, dar ele sunt unite de romantism și eleganță. O coafură romană cu un bandaj poate fi cu părul adunat, iar apoi se ajunge la o imagine mai restrânsă sau cu o loose, care corespunde unei imagini romantice. Avantajele acestor coafuri sunt că pot fi create atât pentru ocazii solemne, cât și pentru viața cotidiană.

Cum se face coafura cu bandajul?
  1. Coafura cu parul adunat. Dacă bandajul este o bucată de țesut,atunci poate fi răsucite într-un pachet slab și legat. Apoi este pusă pe cap: este foarte important ca ea să nu treacă linia frunții, deoarece în caz contrar stilul hippy se poate dovedi dacă dressingul nu are elemente grecești sau romane. Apoi, pe bandaj vântură firele la rândul lor, începând cu breton. Dacă părul este lung, atunci când firele de pe partea occipitală rămân, ele sunt împărțite în două și răsucite, apoi suntem țesute în direcția opusă în bandaj. Dacă este necesar, părul din spate este fixat de invizibil.
  2. Coafura cu parul care curge. Înainte de toate, unele componente ar trebui să fie înfășuratecu ajutorul unui fier de curling sau de curling. După aceea, puneți un bandaj și apoi faceți o despărțire dreaptă, iar încuietori din temple se fixează pe partea din spate a capului. Părul este așezat astfel încât să se găsească în mod natural.

Coafura romaneasca cu bandaj 1

Coafura romaneasca cu bandaj 2

Coafura romaneasca cu bandaj 3

Coafuri cu un bandaj pe frunte în stilul hippies

Coafurile cu un bandaj hippie sunt foarte simple, deoarececă reprezentanții acestei tendințe culturale purtau parul lung (care simboliza libertatea) și pune pe un bandaj astfel încât să treacă linia frunții.

Coafuri cu brațe subțiri - o caracteristică caracteristicăpentru stilul de hippies, dar astăzi tendința de modă vă permite să vă întoarceți de la o anumită lățime de bandaj, și astfel fetele pot folosi larg, cu accesorii de bijuterii bogate.

Tot ceea ce este necesar pentru a crea o astfel de coafură este de a face o despărțire directă și a pus pe bandaj, lăsând părul în stare naturală.

Părul cu breton și bandaj permiteoarecum să renunțe la regula de a pune bandaje în mijlocul frunții. Dacă există o fringă, bandajul poate fi plasat mai sus, dar bretonul este mai bine separat direct.

Coafura romaneasca cu bandaj 4

Coafura romaneasca cu bandaj 5

Coafura romaneasca cu bandaj 6

Coafuri cu bandaj

Variantele coafurilor cu bandaj în formă de benzi elastice sunt foarte diverse, dar cele mai populare sunt retro.

Coafurile retro cu bandaj sunt caracterizate prinprezenta de valuri, asa ca fetele cu par scurt vor fi greu sa creeze o astfel de imagine. Părul trebuie să fie pre-curbat, astfel încât valurile să fie largi și apoi să se pună pe un bandaj larg cu un ornament plin de pietre sau o floare. Ca și în stilul hippies, un astfel de bandaj este purtat pe mijlocul frunții.

Este posibilă crearea unei coafuri retro cu bandajaltă opțiune, cu părul colectat: este necesar să răsuciți capetele părului în bucle mici și apoi să faceți un fascicul tridimensional în mijlocul occiputului. Bandajul este purtat în ultimul loc, iar coafura obișnuită găsește imediat o nuanță de caracter dramatic, care este tipic imaginii de bază a unei doamne din anii 1920.

Coafura romaneasca cu bandaj 7

Coafura romaneasca cu bandaj 8

Coafura romaneasca cu bandaj 9