coafuri cu panglică pe frunte

Una dintre tendințele acestui sezon, desigur,sunt coafurile cu panglici pe frunte. Desigur, nu este vorba doar de utilizarea benzilor, ci și de cercuri metalice sau de plastic, lanțuri, bandaje, piele, curele împletite și accesorii similare.

Toate aceste accesorii sunt purtate pe cap, sau mai degrabă pe frunte, nu numai pentru a decora parul, dar, de asemenea, pentru confortul - la parul lung, nu interferează cu mișcarea și modificările poziției capului.

La istoria problemei

Dacă studiați suficient istoria subiectuluicu atenție, puteți vedea că această abordare a coafuri, ca utilizarea de panglici, cercuri și accesorii similare, își are rădăcinile în Grecia antică, Egipt și India. Probabil, alte națiuni din cele mai vechi timpuri folosite ceva de genul panglici și cercuri, eliminarea coafuri par lung, în primul rând din motive de comoditate și ritual mistic, mai târziu a adăugat la astfel de acțiuni considerente estetice. Asta este, se poate argumenta că tendința a fost comună între toate popoarele care purtau parul lung.

Imaginile sunt cunoscute în Greciacoafura cu panglica. Anticii credeau că pe fruntea deschisă poți citi câteva gânduri. Specialiștii moderni în fizionomie confirmă într-o oarecare măsură această opinie.

Coafuri moderne cu panglica pe frunte

Deja în a doua jumătate a secolului al XX-lea, moda pentru coafuri lungi cu panglică pe frunte a fost returnată reprezentanților subculturii hippie. Păr lung și panglică în jurul capului - o imagine tipică a hippilor, atât femei cât și bărbați.

Panglicile de pe frunte sunt foarte în armonie cu bluzele colorate, tricourile și rochiile hippy.

Coafuri cu o panglică pe cap sunt acum destul de relevante și sunt calea originală de auto-exprimare.

Conform stilistului de top, astfel de coafuri sunt potrivite pentru aproape toată lumea, indiferent de tipul de persoană. Desigur, există câteva nuanțe aici.

Este greu să faci o coafură cu o panglică pe frunte?

coafură greacă cu panglică

Cum sa faci o coafura cu o panglica pe frunte? Dacă fruntea este ridicată, banda va fi potrivită în mijloc, dacă este scăzută - este mai bine să o mutați până la linia părului.

Coafuri cu panglică pe cap organicsunt combinate cu diferite echipamente în diferite stiluri. Bandele și cercurile pot fi fabricate din materiale diferite, alegerea potrivită a unui astfel de accesoriu completează cu succes costumul. Coafurile cu panglică din satin (și, de asemenea, cu catifea sau panglica organza) arata festive si stilate.

La părul de nuanțe "calde" (cum ar fi castanul sauCopper-roșu) sunt adecvate panglicile de nuanță de aur. La parul maroniu, cenușiu și negru de nuanțe "reci" sunt panglici potrivite de nuanțe argintii. Desigur, trebuie să fim atenți la culoarea ochilor.

Dacă fața este îngustă, este mai bine să purtați suficientă bandă pe frunte. Dacă, în plus, fruntea este ridicată - banda poate fi destul de largă. Dacă fața este ovală, banda poate fi purtată chiar ușor asimetric.

Experimentați și încercați. Folosind casete, cercuri și alte accesorii similare, puteți crea o imagine cu adevărat originală și unică.

Coafura potrivită cu panglica pe cap pare destul de elegantă și elegantă.