masaj pelvină în infertilitate

masaj pelvina cu infertilitate - aceasta este pentrufemei o altă șansă de a încerca să rămâneți gravidă. El este numit de către medicul curant - un ginecolog. Esența acestui masaj este că îmbunătățește circulația sângelui în țesuturile și organele pelvine. De asemenea, o acțiune de masaj ginecologice cu infertilitate care vizează restabilirea poziția normală a tuturor componentelor pelvisului. În orice caz, masarea ginecolog acțiune va acționa ca prevenirea formării de adeziune, și va avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra sistemului reproductiv al corpului feminin.

mărturie

masaj pelvian abdomen cu infertilitate este în măsură să vă ajute în următoarele cazuri:

  • dacă inflamate organe pelvine;
  • dacă aderențele formate sau cicatrici;
  • nici un fel nu există stagnare în zona pelviană;
  • foarte dureroase si non-menstruatie.

Cum este masajul pelvine?

Masajul este efectuat in boli ginecologice in scaun ginecologic, uneori se face pe o masa de masaj, care nu reduce eficacitatea.

Pregătirea pentru masaj este după cum urmează: două ore înainte de comiterea procedurii trebuie să golească intestinul, dar toaleta „într-un pic“ trebuie să te duci direct la sesiune. Atunci când face o acțiune de masaj ginecolog, încercați să vă relaxați, atunci o mare probabilitate că nu există durere (cel puțin, ele nu sunt atât de puternic). Cu toate acestea, durerea poate apărea în ziua următoare.

Scopul principal al masajului ginecologicaEste, desigur, a scăpa de femei infertilitate. Cele mai multe boli, din cauza căreia o femeie nu pot ramane insarcinate au tendinta de a fi tratate în acest masaj. Aplică acest masaj este util pentru cei care au avut avorturi, iar în cazul în care intervenția chirurgicală a fost efectuată în zona pelviană.

Tehnica de masaj pelviene, care ar trebuicare deține medicul dumneavoastră, este foarte util, deoarece în procesul de consolidare a întregului aparat musculo-ligamentare, pe ovare trec treptat cicatrici. Masaj vindeca destul de repede tulburări menstruale.

Cu toate acestea, înainte de a face masaj pelviene, citind testele trebuie să fie verificate de către medicul dumneavoastră.