un sutien pentru femeile gravide

Multe femei observă o creștere semnificativăglandele mamare în primele săptămâni de sarcină. În timpul întregii perioade de așteptare a bebelușului, sânul mamei insarcinate crește nu numai, ci devine mai greu și mai sensibil.</ P>

Cele mai multe femei gravide sunt de aproximativa treia lună în care nu pot purta sutienul pe care îl purtau mai devreme. De îndată ce simți că sutienul tău devine mic, trebuie să cumperi imediat un sutien special pentru mamele care așteaptă. În acest articol vă vom spune ce sutien să purtați în timpul sarcinii și cum să alegeți acest articol de dulap pentru doamne.

Cum de a alege un sutien pentru femeile gravide?

Atunci când alegeți un sutien special pentru mamele viitoare, utilizați următoarele linii directoare:

  1. Cel mai important lucru este să alegeți dimensiunea potrivită. Sutienul ar trebui să sprijine bine, dar nu stoarceți pieptul. Sânii nu trebuie să se prăbușească în piele, este mai bine să alegeți un sutien cu curele reglabile late și late.
  2. În timp ce sfarcurile rămân însărcinateîn special sensibile, trebuie să alegeți un sutien din bumbac natural. O opțiune foarte bună este un sutien stretch-cotton cu Lycra adăugat - un astfel de model

    ce sutien sa poarte in timpul sarcinii

    cu ușurință ia forma sânului și o sprijină.
  3. Un sutien cu oase în timpul sarcinii este cel mai bine să nu poarte, deoarece acestea adesea prinde piept și să-i dea o poziție fiziologic inadecvat.
  4. Un factor important este aspectul produsului. În perioada de așteptare a copilului, mama în așteptare ar trebui să simtă mai ales atractivitatea ei, iar lenjeria de corp frumoasă o va ajuta în acest sens.

Cât costă un sutien pentru femeile însărcinate?

Multe femei cred că un sutien bunpentru mamele care urmează să fie nevoite să fie foarte scumpe. Între timp, astăzi în vânzare există o mare varietate de modele diferite pentru fiecare gust și pungă.

Prețul sutienelor pentru femeile însărcinate în Rusia variază de la 200 de ruble la 6-7 mii pe articol. În Ucraina, un sutien special pentru mamele în așteptare pot fi achiziționate la un preț de 100 - 1500 grivne.