sutienul de îngrijire medicală

Alăptarea este un proces foarte important pentrusănătatea copilului dumneavoastră. Pentru a vă ușura viața în acest moment, o femeie trebuie să aleagă lenjeria potrivită pentru a-și hrăni copilul. Multe mame tinere își transferă bebelușul în amestec, deoarece sunt speriate de mărirea sânilor, scurgeri constante de lapte și necesitatea de a purta un sutien incomod. Dar în societatea modernă nu este necesar. Da, într-adevăr, pieptul crește foarte mult în dimensiune, dar acest fenomen este temporar. Și pentru a supraviețui mai ușor acestei perioade, trebuie să alegeți sutienul potrivit pentru hrănire. Este foarte diferită de cele obișnuite și trebuie să respecte anumite reguli de bază.

Cum sutienul pentru hranire difera de obicei?

Caracteristicile unui sutien pentru hrănire:

  1. Ar trebui să fie elastic, deoarece în timpul zilei crește sau scade sânul mamei care alăptează, iar stoarcerea canalelor de lapte este foarte dăunătoare sănătății.
  2. Este recomandabil de a alege un sutien fara pietre, deoarece acestea pot ciupi piept și a opri fluxul de lapte.
  3. Bretelele acestui sutien trebuie să fie largi, cu posibilitatea ajustării lungimii acestora. Când montați, asigurați-vă că nu cad în jos și nu atingeți corpul.
  4. Lenjeria pentru asistență medicală trebuie să fie de lamateriale naturale. Indiferent cât de mult vorbim despre siguranța sinteticelor, dar pielea din ea nu respira și transpira, transpirația se amestecă cu lapte și poate provoca iritații.
  5. Este deosebit de important ca cupe sunt moi și fără cusături. Fiecare sutură a fost transferat prin conducte și pot interfera cu promovarea laptelui.
  6. Cupele ar trebui să fie astfel încât să puteți pune în ei tampoane sau recipiente speciale pentru colectarea laptelui.
  7. Alegeți un sutien astfel încât să puteți desface catarama cu o mână, ca în cealaltă va avea un copil.
  8. În plus, sutienul potrivit pentru îngrijire medicală trebuie să susțină bine sânul, ajutându-l să ia poziția optimă pentru o alimentare mai bună a laptelui.
  9. lenjerie de corp pentru hrănire

Cum sa alegi un sutien pentru hranire?

Dar chiar dacă o tânără mamă știe cum să aleagăun sutien pentru hrănire, trebuie încă măsurat. Fă-o mai bine în ultima lună de sarcină. Dar trebuie avut în vedere că după naștere sanul va crește ușor în dimensiune, iar după câteva luni va scădea.

Prin urmare, este de dorit să cumpărați câteva sutiene. Și, în ciuda abundenței de criterii pentru alegerea lor, principalul lucru este să vă orientați către o femeie - astfel încât să se simtă confortabilă. El nu ar trebui să împingă și să sară când își ridică mâinile în sus și curelele nu trebuie să cadă sau să se prăbușească în corp. Când cumpărați lenjeria de corp, acordați atenție hainelor speciale pentru hrănire, astfel încât nimic să nu vă împiedică în timpul unui proces important.