Nume pentru gemeni

Este inutil pentru unele cupluri care aleg numele copiluluidevine și mai dificil dacă gemenii apar în lumină. La urma urmei, toți părinții doresc ca copiii lor să aibă nume frumoase, cu care toate rudele vor fi fericite, dar totuși alegerea este întotdeauna pentru tată și mamă.</ P>

Nume pentru gemeni și băieți

Cel mai adesea, părinții preferă să sunecopii de diferite sexe cu nume consonante. Numele complet, desigur, variază. Dar, mângâietate abreviat sau diminutiv, ele suna ca Tanya și Vanya, Lyonya și Lilya, Dasha și Sasha. Unii îi cheamă pe gemenii lor nou-născuți Adam și Eva, deși biserica nu aprobă mereu acest lucru.

Se întâmplă ca părinții să dea nume similare pentrugemeni - Valentine și Valentine, Alexandru și Alexandra, Eugene și Eugenia, Valery și Valeria. Se crede că copiii cu astfel de nume sunt foarte atașați unul de celălalt, deși același lucru se poate spune și despre alte gemeni, deoarece sunt de la concepere.

Nume pentru fete gemene

Statisticile arată că părinții credeste urgent să numim fetele în concordanță sau, în orice caz, o singură scrisoare: Anastasia și Alina sunt un cuplu foarte comun, precum și Marina Angelina. O altă versiune interesantă a lui Eva și Zoya - nume care constă în trei litere și înseamnă "viață", dar numai în limbi diferite.

Numele bărbaților pentru gemeni

În ultimii ani, a existat o tendință de a numi copiii vechilor nume slave sau cei care ungi copii în ultimul secol. Yaroslav și Svyatoslav,

Nume frumoase pentru gemeni

Mstislav și Wenceslas, sau Vania și Vasya, Makar și Nazar. Este de dorit să alegeți numele consoanelor care au ceva în comun unul cu celălalt.</ P>

Alegerea denumirilor potrivite pentru gemeni ar trebuisă se uite că corespund unui nume patronimic și unui nume. Este ridicol să călcăm noi nume străine de origine străină, care sună prostește împreună cu numele nostru, iar copilul va trebui să suporte această ridicolă de peer din cauza asta.

Dacă doriți cu adevărat să alegeți nume frumoase pentrugemeni, cum ar fi Nicolett și Sabrina, sau Augustin și Adrian, atunci ei trebuie să întâlnească un nume și un patronim non-rusesc. Numai într-un astfel de tandem, un nume neobișnuit va fi relevant în țara noastră.