lenjerie pentru fete

Alegerea lenjeriei pentru fete de azi nu esteeste dificil datorită unei largi posibilități de alegere a unei game largi de producători. Dar, cu toate acestea, alegând ceva concret, vă puteți confrunta cu unele dificultăți, inclusiv alegerea materialului, dimensiunea potrivită și stilul potrivit. Despre cum să vă mulțumim un pic de fashionista, vom spune în articolul nostru.

Nu vă pierdeți în alegere

Foarte des fetele se plâng de gingiidin chiloți care freacă pielea, se întâmplă atunci când rufele nu sunt selectate în funcție de mărime, sau acest model nu este potrivit pentru figura fetei. Au dispărut zilele în care toate chiloturile pentru fete erau "o singură față", astăzi puteți alege chilotei confortabile cu o tăietură în mijlocul coapsei, care repetă bine contururile corpului și au o bandă elastică largă. Pentru "subțire" puteți alege chiloți-tanga cu o înălțime mare și o bandă elastică la nivelul taliei. Pentru fetele de vârstă școlară, producătorii oferă și modele mai mari de bluze de chiloți care nu acoperă fese, care sunt convenabile pentru a fi purtate în timpul verii. Modele de lenjerie de sus pentru fata sunt reprezentate de o varietate de tricouri și bluze, care sunt convenabile pentru a purta ca o bluză sub pulovere și turtlenecks în afara sezonului și sezonul rece. Tricouri clasice pe curele subțiri sunt disponibile atât pentru fete cât și pentru adolescenți. Producătorii oferă să cumpere seturi de lenjerie de corp pentru fete, unite pe o singură temă. Un set cu personaje de desene animate sau cu un model frumos de flori ca o mica printesa.

În sezonul rece, fetele nu pot facefără ciorapi, jambiere și lozină. Acest tip de lenjerie de corp pentru fete este foarte diversă, incluzând produse calde sau produse de lână și opțiuni fine cu adăugarea de lycra și elastan.

Selectarea țesăturii pentru lenjerie de corp

Potrivit producătorilor, cel mai bun material pentruFetele de lenjerie de corp sunt bumbac. Avantajul său constă în faptul că trece aerul bine, permițând pielea să respire. Produsele din bumbac nu produc, practic, alergii, deci sunt inofensive pentru o piele a copilului. Foarte rar, copiii sunt alergici la țesuturile naturale, caz în care puteți alege rufele cu adăugarea microfibrelor. Un material plăcut pentru organism este blocajul, care nu se învârte, nu se întinde și permite pielea să respire. Materialul are izolație termică bună, astfel încât lenjeria de interblocare este potrivită pentru sezonul rece. O țesătură tricotată subțire, din care se obțin lucruri ușoare și fără greutate, se numește cumpărător. Materialul este suficient de puternic și potrivit pentru coaserea lenjeriei și hainelor de vară.

Diagramă de dimensiuni pentru lenjerie pentru copii

tabel de dimensiuni de haine pentru copii

Pentru a îmbrăca confortabil și confortabil ședința pe fata, trebuie să alegeți dimensiunea potrivită. Nu este necesar să cumpărați lenjerie "pentru creștere", tricouri pentru mai multe dimensiuni nu vor mai fi strânse

set de lenjerie pentru fata

Adere la corp, creând inconveniente, iar chiloți mici pot "mușca" benzile elastice din organism, perturbând alimentarea cu sânge și provocând înroșirea pielii delicate. </ P>

Lenjerie pentru fete adolescente

Alegeți lenjeria de corp pentru o adolescentănu este ușor, deoarece la această vârstă copiii au deja preferințele. O adolescentă trebuie să cumpere primul sutien, deoarece multe fete sunt jenate să poarte tricouri și vor să pară mai în vârstă. Cel mai adesea, fetele optează pentru un sutien cu inserții de spumă, dar pentru vară, astfel de modele nu sunt recomandate, deoarece nu permit pielea să respire. Alegerea sutienelor sau a altor lenjerie pentru adolescenți, luați în considerare dorința fiicei, în acest caz va purta cu plăcere articolul de gardă ales. Un lucru de neînlocuit pentru o adolescentă va fi un costum de baie, care va fi util atât în ​​vacanțe de vară, cât și în înot. A cumpăra lenjeria de corp este mai bună în magazinele specializate și de la producătorii de încredere care garantează igiena ridicată și calitatea produselor.