patine rotite pentru copii alunecare 2 in 1

Bebelușii cresc foarte repede. Iar acum, după o perioadă scurtă de timp, părinții își amintesc, din nefericire, despre plimbările fără mers în parc cu scaunul cu rotile. Pentru că acum trebuie să alerge după fetița lor curioasă și de fiecare dată înainte de o plimbare, "puzzle" decât să ia și unde să trimită energia celorlalți.</ P>

Mamele și tații cu experiență care au "trecut această școală" pregătesc în prealabil un arsenal sportiv complet: role, patine, scutere, biciclete - tot ceea ce este necesar pentru un timp util și activ.

Astăzi ne vom concentra atențiaCilindrii de glisare și patine pentru copii, sau mai degrabă pe modelul 2 în 1, ca cea mai practică soluție pentru problema organizării distracției unui atlet de început.

Care este esența rolelor pentru copii?

Despre transformatoarele de role pentru copii au auzit deja toatePărinții și mulți au reușit deja să le evalueze beneficiile. Dar, astfel încât și ei s-au transformat în patine - aceasta este o surpriză plăcută. Iar adevărul, patinele 2 în 1 sunt considerate o noutate relativă pe piața bunurilor sportive. Cu toate acestea, cererea pentru ele este în continuă creștere, deoarece modelul are avantaje incontestabile:

  • În primul rând, este un mecanism de alunecare care vă permite să reglați lungimea portbagajului pentru 4 dimensiuni complete;
  • În al doilea rând, acesta este un modul suplimentar

    Patine cu rotile 2 in 1

    Cu o lamă, cu instalarea rolelorSunt transformate în patine de gheață. Pentru a roti rolele în patine, este suficient să deșurubați șuruburile speciale și să schimbați duza. Cheile necesare pentru operație sunt de obicei incluse în pachet;
  • În al treilea rând, este un portbagaj fiabil cu protecție și cadru din aluminiu turnat, potrivit pentru utilizare atunci când conduceți pe trotuare vara și pe gheață în timpul iernii.

Copii video-patine transformatoare 2 în 1 - acest lucruo soluție excelentă pentru începători și părinții lor, ceea ce vă va salva de la deșeuri inutile și vă va permite să vă testați puterea ca pe un roller și pe un patinator.