Clipuri video pentru fete de 5 ani

Un adult poate măsura în sportdepozitați zeci de perechi de patine cu role, pentru a determina care este mai confortabil. Cu alegerea videoclipurilor pentru fete de la 3 la 5 ani, situația este mult mai complicată. La urma urmei, este imposibil să înțelegeți dacă un copil este confortabil. În plus, bebelușii ca totul strălucitori, și ei pot dori doar să obțină aceste patine cu eroi de desene animate ca un cadou, fără să se gândească la confortul picioarelor lor.</ P>

Cum de a alege videoclipuri pentru un copil de 5 ani (pentru o fată)?

Când selectați primele videoclipuri, trebuie să fiți ghidațibunul simț și să înțeleagă că produsele de calitate nu sunt ieftine. Desigur, le puteți cumpăra pe piață și, în aparență, acestea nu sunt diferite pentru noii cumpărători de la marcă, dar copilul nu le poate călca în mod normal.

Adevărul este că videoclipurile copiilor necostisitoare pentrufetele 3-5 ani au roți slabe de calitate și adesea fără rulmenți. Când călătoriți, cursul este foarte strâns și copilul nu poate să alunece ușor, nu pentru că nu funcționează, ci datorită performanțelor tehnice ale rolei în sine. Deci regula principală a unei achiziții reușite este un bun producător.

De când piciorul copilului crește foarte repedealegeți modele de alunecare. Pentru o fetiță sub 5 ani această dimensiune este de până la 26, iar după ce este deja mare. De regulă, este destul de dificil să găsim mărimea mică a videoclipurilor, dar este posibil.

Nu cumpărați videoclipuri atractivenumai în aspectul lor, și să acorde o atenție la calitatea acestei categorii de produse pentru copii. Producătorii celebri produc modele copiilor identice în aspect și culoare pentru adulți.

Este mai bine dacă se fixează călcâiul pantofului șia prezentat doar o șosete pentru schimbarea mărimii, astfel încât centrul de greutate al copilului va rămâne în locul său original și nu va trebui să fie readus la o nouă dimensiune. Pe rolele pentru copii puteți găsi o fixare combinată - dantelă și Velcro, cu ajutorul căruia piciorul nu se va sprijini în portbagaj, ceea ce reduce probabilitatea de rănire.

În timpul montajului rolelor, este necesar să se desenezeatenție, ca o fată în ele. Piciorul trebuie să fie bine fixat în siguranță în gleznă și să nu cadă în lateral. Dacă copilul este instabil, atunci ar trebui să fie aleasă o altă pereche.

Role pentru fete de 5 ani

</ P>

Prețul videoclipurilor copiilor pentru o fată de 5 ani

După cum sa menționat mai sus, un produs bun nu poate fiieftine. Astăzi puteți cumpăra un astfel de accesoriu sportiv de la 10 dolari. Dar acesta este prețul minim pentru magazinele de sport. Cel mai adesea costul de patine cu role de marcă de la 50 $ și peste.

Pentru că patinajul cu role a fost în siguranțăeste necesar să cumpărați o protecție specială pentru fetiță, care constă din tampoane pentru cot, genunchi și mănuși speciale. Un astfel de set va costa de la 5 USD. Separat, puteți cumpăra o cască colorată care vă va proteja capul în eventualitatea căderii sale.