Rollerblade videoclipuri pentru copii

Astăzi în magazinele de mărfuri pentru sport și recreerePuteți găsi o mare varietate de modele diferite de patine cu role pentru copii și adulți. Printre soiul larg pot fi ușor confundate, deoarece videoclipurile diferă nu numai în ceea ce privește prețul și designul, ci și caracteristicile.</ P>

Printre numeroșii producători de rolepatinele merita autoritate de compania italiana Rollerblade. Această companie a fost fondată în 1983 de frații Olson, care pentru prima dată au lansat un model de role în linie, ale căror roți sunt situate pe aceeași linie.

Rollerblade produce astăzi diversemodele de patine cu role destinate bărbaților și femeilor, precum și copiilor de vârste diferite. În plus, gama companiei are o gamă completă de tot felul de dispozitive de protecție care vă vor asigura o plimbare distractivă și în siguranță. În acest articol vă vom spune care sunt modelele video ale copiilor Rollerblade, care sunt cele mai populare printre părinți.

Principalele caracteristici ale rolelor Rollerblade pentru copii

Toate reclamele Rollerblade proiectatepentru copii, sunt fabricate culisante. Acest lucru înseamnă că, cu o manevrare atentă, acestea pot dura destul de mult, întreaga perioadă de timp, până când acestea se potrivesc cu dimensiunea copilului dumneavoastră. În caz de uzură, rulmenții și roțile pot fi înlocuite ușor și rapid.

În plus, toate videoclipurile pentru copii de la Rollerblade sunt foarte bunefixați ferm pe picior și nu vă grăbiți, datorită sistemului de fixare triplă. Toate modelele de patine cu rotile ale acestei companii sunt obligate să fie dresate mai jos, pe ghearele fixate cu o clemă de înaltă calitate (catarame) și, în plus, în mijloc au o curea specială cu Velcro.

Cea mai mică dimensiune care poate fi găsită înGama de role Rollerblade este de 28-32. Între timp, unii părinți le cumpără pentru copii cu o dimensiune de 26-27 picioare. În combinație cu branțul ortopedic, acestea țin mai bine piciorul copilului decât modele similare ale altor producători, potrivite în mărime.

Cele mai populare modele de rulouri pentru copii Rollerblade

  1. Cel mai bun model de role de alunecare pentru copiipentru fetele Rollerblade sunt considerate patinele Rollerblade Spitfire SG. Această linie de role în diverse culori a fost lansată în 2013, iar valoarea sa în magazinele de sport este de aproximativ 100 de dolari SUA. Astfel de patine cu rotile ale fiicei tale vor dura mai mulți ani, pentru că se extind la 4 dimensiuni.
  2. Copii Rollerblade 1

  3. Pentru băieți, modelul ales cel mai frecvent este 2014anul Rollerblade Spitfire TR. Ele se extind, de asemenea, la 4 dimensiuni și sunt incredibil de fiabile. Modelul pentru cei mai mici copii are 3 roți, iar pentru copiii mai mari, începând de la 33 de picioare, 4 roți la rând.
  4. Rollerblade 2 videoclipuri pentru copii

  5. În 2015, Rollerblade a lansat un model incredibil de ușor pentru fete - Rollerblade SPITFIRE G Combo. Costul lor este deja între 150 și 200 de dolari SUA.
  6. Rollerblade 3 Kids Rollerblade

Simultan cu achiziționarea de orice patine cu roleSe recomandă achiziționarea unei protecții speciale pentru copii pentru rolele Rollerblade Junior. Cu ajutorul ei, veți putea să vă protejați copilul de efectele căderilor și impactului în timpul schiului.

Videoclipurile pentru copiii Rollerblade 4