cilindri roses copii alunecare

Patinajul cu role este o distracție preferată pentrucopii de diferite vârste și părinții lor. În condiții bune, în orice parc puteți întâlni numeroase familii care alungă de-a lungul căilor la o viteză suficient de mare. Dacă copilul dvs. dorește să facă o plimbare cu role, mai devreme sau mai târziu veți avea neapărat o întrebare despre necesitatea de a le achiziționa.</ P>

În magazinele de sport de astăzi vă puteți întâlnio mare varietate de modele de role pentru copii și adulți, care diferă în ceea ce privește costurile, calitatea și caracteristicile. Printre cei mai cunoscuți producători de patine cu role, Roces este cunoscut pe scară largă. Activitățile acestei companii pentru producția de articole sportive au început în 1949, iar începând cu 1981, Roces se implică activ în producția unei varietăți de patine cu role.

În acest articol vă vom spune care sunt avantajele și dezavantajele rolelor de alunecare pentru copii Roces și la ce preț le puteți cumpăra pentru copilul dumneavoastră.

Roces pentru copii

Luați în considerare cele mai populare în rândul tinerilor părinți, modele de patine pentru copii Roces:

 1. Cilindri de alunecare pentru copii Roces Orlando. Aceste videoclipuri sunt incredibil de luminoase și produse înculori diferite pentru băieți și fete. Boots sunt fabricate din plastic rigid și se extind la 4 dimensiuni complete. Astfel, rolele Orlando pot servi copilului dumneavoastră destul de mult dacă le tratează cu grijă. Între timp, profesioniștii nu sunt sfătuiți să cumpere acest model pentru copiii mici. Fixarea creastei la picioarele copilului se efectuează numai în două locuri, cu ajutorul unor fixative care nu sunt prea fiabile. În acest model nu există numai o curea de călcâi, ci și un șnur elementar, atât de necesar pentru patinele cu role destinate copiilor. Cu toate acestea, videoclipurile de la Roches Orlando rămân foarte populare pentru o lungă perioadă de timp datorită designului lor luminos și prețului foarte accesibil - aproximativ 90 USD per pereche. În plus, ele pot fi achiziționate chiar și pentru copii mici - plasa dimensională a acestui model începe cu o dimensiune de 26-29.
 2. rolele roses alunecare pentru copii 1

  rolele roses alunecare pentru copii 2

 3. Următorul model popular este videoclipurile pentru copii Roces Yuma. Aceste patine sunt fabricate în clasicdesign de fitness și au, de asemenea, culori diferite pentru băieți și fete. Botierele sunt moi și confortabile, sunt confortabile chiar și pentru cei mai mici copii. Rolele sunt atașate la picioarele copilului cu ajutorul a trei elemente tradiționale - cureaua de bumbac, curele de bumbac și toc. Dimensiunea patinei este reglabilă cu 6 unități, datorită cărora acestea vor dura mult timp. Având în vedere costul de aproximativ 60 dolari, - aceste videoclipuri sunt o opțiune excelentă pentru copil. Între timp, astfel de videoclipuri nu sunt potrivite pentru miezuri - cea mai mică dimensiune pentru care sunt produse, este de 30-33.
 4. roliile pentru copii 3 alunecare pentru copii

  rolele roses alunecare pentru copii 4

 5. În cele din urmă, videoclipurile copiilor din 2015 Roces Compy Astăzi puteți cumpăra 75-80 de dolari SUA. Acest model are o fixare destul de sigură în trei trepte și o cizmă foarte moale și elastică. Datorită ventilației de înaltă calitate, aceste role pot fi purtate fără îndepărtare, pentru o lungă perioadă de timp, piciorul în ele nu este obosit deloc. Acest model, ca și cel precedent, este produs pentru copiii mai mari - dimensiunile posibile ale pantofilor de la 30 la 40 de ani.
 6. role de alunecare pentru copii 5

  rulouri roses alunecare pentru copii 6