Cilindri de alunecare pentru copii

Dragoste pentru a petrece timpul activ pe plimbari,plimbare cu bicicleta, skateboard sau roller? Atunci nu e de mirare că copilul tău în creștere împărtășește hobby-urile tale. Deja la fiul sau fiica de trei sau patru ani poate fi interesată de patinajul cu role și nu există nici un motiv să legeți copiilor această plăcere. Și de asta. Faptul este că există opt tipuri de videoclipuri:

  • de-formare;
  • cross-country;
  • pentru slalom;
  • vehicule de teren (pentru condus pe iarbă sau pe sol);
  • pentru friskeyta;
  • modele de fitness;
  • agresiv (dificil);
  • copii.
Și este pe rolele de alunecare pentru copii pentru începători și ne oprim. Plăcere sau beneficii?

Învățând elementele de bază ale călătoriei pe rolele pentru copiipatinele alunecoase, copilul dvs. va câștiga un sentiment de libertate și zbor, iar acest lucru nu este suficient pentru copii, deoarece părinții, profesorii și profesorii îi monitorizează în mod constant. O astfel de distracție activă garantează o stare bună, o adrenalină. În plus, patinajul pe patine cu role pentru copii este o ocazie excelentă de a face noi prieteni să împărtășească un hobby.

Beneficiile pentru sănătate sunt evidente. În timpul schiului, aproape toți mușchii sunt implicați și, prin urmare, se dezvoltă. In plus, plamanii sunt de lucru „complet“, sistemul vestibular este îmbunătățit, copilul învață să echilibreze, pentru a controla propriile lor corpuri. În escoriații, mici generale și echimoze, care nu va funcționa atunci când de echitatie pentru a evita - este fleac, nu demn de atenție!

Reguli pentru selectarea videoclipurilor pentru copii

Rețineți că aproape toate modernemodele de patine de role pentru copii (role) - alunecare, care este asociat cu caracteristicile corpului în creștere. Un design special vă permite să măriți lungimea pantofului la patru centimetri, ceea ce elimină necesitatea de a cumpăra la fiecare trei până la patru luni de videoclipuri noi. În cazul în care copilul încearcă mai întâi să forțeze în patinaj, merită să cumpărați role de alunecare pentru copii cu patru roți, cu rulmenți de tip ABEC 1-3, care asigură o viteză redusă, și roți cu un diametru mic pentru stabilitate.

Cumpărați un videoclip pentru copii, asigurați-vă că încercațipantofi, cereți viitorul role, este convenabil pentru ei? Patinelele trebuie să fixeze piciorul copilului în mod precis și clar, astfel încât să nu se formeze îndoiri și goluri între bărbie și cizme. Luați rolele în mână pentru a determina greutatea lor. Amintiți-vă că patinele grele cu role sunt grele și patinaj traumatic. Dar în acest caz, pantoful însuși trebuie să fie rigid, astfel încât încărcăturile laterale să fie distribuite uniform. În plus, atenție la calitatea de patine. Aici comentariile sunt inutile. Piața internă merită modele de atenție de mărci precum Powerslide, Roces, Rollerblade, Fila și K2. Cheltuind banii pentru achiziționarea de analogi ieftine sau contrafăcute false, nu complicați doar copilul să învețe elementele de bază ale schiului, ci

Patine pentru copii cu role

și să-i pericliteze sănătatea, deoarece roțile în modelele de calitate scăzută pot cădea pur și simplu!</ P>

Dacă credeți că patinajul nu esteva cu entuziasm pentru câteva zile, uita-te la modelele de patine, care oferă posibilitatea de a schimba rulmenților și roților. Acest lucru va fi necesar în cazul în care nivelul de patinaj al unei roluri tinere începe să crească. Nu uitați regulile de siguranță! Kit de protecție, inclusiv dispozitive handheld, genunchiere, cotiere si o casca - este obligatorie componente ale echipamentului copilului dumneavoastră atunci când se deplasează pe patine cu rotile. Da, și arată că acest costum pe un călăreț mic este destul de elegant.