Cum sa alegi patinele pentru un copil

Sportul are o mare importanță în dreaptadezvoltarea copilului. Copiii care se ocupă de sport se simt mult mai încrezători în societate și au o consolidare și o sănătate mai puternică. O opțiune excelentă în acest domeniu este patinajul. Dar, înainte de a conduce un copil la primul antrenament, merită să înveți cum să alegeți în mod adecvat pentru el patine.

Tipuri de patine pentru copii

Alegerea opțiunii se bazează pe abilitățile de bază ale copilului dumneavoastră și pe sportul care îl interesează. Principalele tipuri de patine pentru copii sunt doar cinci, le vom considera separat.

  • Paturile de antrenare (pentru copii) sunt echipate cu două înclinări, care vor da stabilitate sportivilor începători pe gheață.
  • Figura de patine pentru copii sunt cele mai frecvente, și acestea sunt cele mai des folosite pe patine.
  • Patinele de hochei pentru copii vorbesc despre numele lor. Ei au un suport rigid pentru picior, care exclude leziunile piciorului.
  • Patinele de alergare pentru copii folosesc mai puțin. Acestea sunt concepute pentru a dezvolta viteze mari pe gheață înclinată sau plat.
  • Paturile de mers pe jos nu sunt inferioare în popularitate față de patinele de figura, ele sunt stabile, confortabile și sigure.

Trebuie remarcat faptul că începerea unui copil merităpatinele de antrenament, și numai atunci când este încrezător să stea pe gheață, să dobândească un model cu o lamă. Patinele pentru începători pentru a stăpâni patinoarul pentru copii sunt foarte stabile, astfel încât copilul se va simți foarte încrezător în gheață asupra lor. Acest lucru este foarte important în stadiul inițial de formare, deoarece un copil pe astfel de patine va cădea uneori mai rar. Și asta înseamnă că nu va fi frică să ia pașii necesari pentru a stăpâni noul material.

Alegeți patinele corect

Când cumpărați patine pentru copilul dvs., acordați atențiecalitatea materialelor din care sunt fabricate. Aceste patine care fac impresia de lucruri ieftine, este mai bine să le puneți deoparte, deoarece nu este vorba despre preț, ci despre siguranța copilului dumneavoastră.

Pantofii în sine pot fi făcuți și de lapiele artificiala si piele naturala. Principalul lucru este calitatea finisajului, pantoful ar trebui să aibă branț detașabil. Este de dorit ca materialul din care sunt fabricate să se usuce rapid. Limba pantofului ar trebui să aibă crestături speciale care să permită trecerea șireturilor. Astfel, va fi întotdeauna în centru, șnurul de pantofi va fi mai rigid și, prin urmare, sigur.

Marginea patinei este de preferat sa alegi din otel care a suferit un proces de intarire. Ele pot fi determinate de luciul mat de lame. Astfel de patine nu trebuie să fie ascuțite adesea și ele alunecă de-a lungul gheții.

Glezna este cea mai importantă componentă a patinei. Designul său vă permite să fixați în siguranță piciorul, prevenind orice fel de dislocări.

Dar nu este vorba doar despre cum să alegeți în mod corespunzător patine pentru un copil. Este la fel de important să știți cum să determinați corect dimensiunea patinei pentru copilul dumneavoastră.

Selectarea dimensiunilor de patine pentru copii

Orice doriți să alegeți patine pentru un copil, trebuie să vă gândiți că dimensiunea lor ar trebui să fie puțin mai mare decât mărimea pantofilor pe care copilul le poartă astăzi. Dacă copilul

cum să alegeți corect patinele

de formare în mod regulat și este nevoieîn mod constant pentru a schimba patinele, varianta magnifică devine achiziția de patine alunecoase pentru copii. Șoseaua lor este împinsă înainte, ceea ce vă permite să măriți dimensiunea cu câțiva centimetri. Pentru a cumpăra "pentru creștere", patinele nu merită, pentru că nu pot distribui în mod uniform încărcătura pe picior. Încercarea de patine trebuie făcută în șosete din lână subțire, în care în viitor va patina pe patine. </ P>

De la ce vârstă să-i dai copilului patine -aceasta este alegerea individuală a fiecărui părinte, dar, cel mai important, nu schimbați cumpărarea de patine, pentru că este vorba de siguranța și plăcerea copilului tău!