cum să înveți un copil să facă skate

Înainte de ai învăța pe un copil să se plimbeParul trebuie să le aleagă corect. Avantajul pe piață este o mare selecție de modele. Singurul lucru care trebuie luat în considerare la cumpărare este faptul că piciorul copilului crește destul de repede, așa că trebuie să cumpărați un patine cu role de alunecare a unui producător bun.

Caracteristicile formării

Mulți părinți se întreabă: "Cum să înveți un copil să patineze pe patine și la ce vârstă este mai bine să încep?". Conform tehnicilor de lungă durată, este mai bine să predați patinajul cu role în 5-6 ani, dar nu în 2 ani. De fapt, sistemul musculo-scheletic este destul de puternic, iar mușchii sunt capabili să reziste la efort fizic lung.

Fiecare tutore trebuie să cunoască câteva nuanțe:

  • Nu toți copiii sunt capabili să stea imediat pe role și să meargă;
  • Procesul de predare a patinajului este cel mai bine realizat într-o formă de joc;
  • Este întotdeauna necesar să începeți cu exerciții mai ușoare.

Primul lucru de care trebuie să-ți înveți copilul esterack-ul drept. Este principala parte a tuturor învățământului de bază. Se pare, după cum urmează: genunchii ușor îndoiți, tocuri împreună, degetele de la picioare separate, iar corpul este înclinat înainte. O greșeală comună este că stagiarii vârful de multe ori doar umerii, nu întregul corp.

După ce copilul învață să stea corectpe role, puteți merge la următoarea etapă - mersul pe jos. Faceți-o mai bine pe gazon, deoarece la început căderea este aproape inevitabilă. După ce a învățat această etapă, puteți face același lucru și pe asfalt.

Aptitudini de bază

Patinajul cu role este destul de traumaticOcupația, pentru a evita consecințele grave, este, de asemenea, necesar ca copilul să fie învățat să cadă drept. Este clar că întregul proces de antrenament se desfășoară exclusiv în îmbrăcăminte de protecție (cască, genunchi, tampoane). Cu toate acestea, în primele etape, copiii foarte des se încadrează pe spatele lor. În astfel de cazuri, trauma capului este aproape inevitabilă. Pentru a evita acest lucru, este necesar să explicăm copilului că, în caz de pierdere a echilibrului, trebuie să încercați să grupați și să vă răsuciți pentru a cădea înainte. De regulă, după mai multe căderi, el va înțelege cum se face acest lucru.

De asemenea, este foarte important să învățați corect copilulde frânare la rulare pe role. Destul de des, simțind deja copilul în mod confident, câștigând o mulțime de viteză și, fără să aibă timp să încetinească în fața obstacolului, cade. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, absolut toate modelele de patine cu role sunt echipate cu o frână obișnuită, care este o duză din cauciuc plastic. Cu toate acestea, este incomod să o utilizați.

Cea mai bună opțiune pentru frânare este următoarea: când observați obstacolul, înclinați-vă înainte, păstrându-vă genunchii împreună, astfel încât degetele de la patinele să fie îndreptate spre interior.

Sesiuni de instruire

Deci, în cazul în care copilul este bine pe role, se simte încrezător, puteți trece la învățarea de a merge. Pentru aceasta, cele mai des folosite sunt următoarele exerciții:

  1. „Cani“. Pe cesti de asfalt trageti cani. Copilul va trebui să meargă în jurul lor.

    Învățați un copil să facă skate

    În acest caz, este necesar să începeți după cum urmează: Tocuri împreună, șosete în afară. Apoi, rolele diferă uniform, cerc cerc și converg din nou. În același timp, este necesar să se urmeze că picioarele sunt reduse până la capăt.
  2. "Snake". Picioarele sunt paralele. Repulsia este produsă de călcâi și de chingi de la o parte la alta. Este necesar să se monitorizeze constant echilibrul copilului, ținându-i mâna.
  3. Cei opt. Pentru acest exercițiu, puteți merge atunci când copilul are deja destul de încredere efectuează cele două anterioare. Este foarte asemănător cu ceștile, dar când o fac, își traversează picioarele.