vitamine pentru un adolescent de 14 ani

Toate sfaturile pe care medicii le oferă sunt reduse la acest fapt,că cele mai bune vitamine pentru un adolescent de 14 ani sunt cele care intră în organism ca parte a unei diete echilibrate și echilibrate. Opțiunea ideală este cea în care părinții au posibilitatea de a compune în mod independent un meniu al adolescenților, ținând cont de toate caracteristicile specifice ale vârstei organismului. În același timp, este necesar să se ia în considerare o multitudine de factori: încărcările mentale și fizice constante epuizează foarte mult corpul. Cu toate acestea, de fapt, nu este întotdeauna posibilă urmărirea alimentației adolescentului. De aceea, pentru a restabili lipsa de vitamine și minerale, sunt necesare vitamine pentru adolescenți, din care mamele încearcă să aleagă cele mai bune.</ P> Care ar trebui să fie luată în considerare la selectarea vitaminelor pentru adolescenți?

Majoritatea părinților au o întrebare, care este modul de alegere a vitaminelor potrivite pentru adolescenți și care sunt în special necesare.

Deci, fără echivoc, se poate spune că pentru copiiaceastă vârstă sunt vitaminele deosebit importante A, D, C și E, precum și în grupul B. Este cunoscut faptul că vitamina A este responsabil de starea pielii, C - are un efect pozitiv asupra proprietăților imune ale organismului, D - este responsabil pentru starea oaselor și dinților. Vitaminele din grupul B sunt implicate în reglarea nivelului de proteine ​​din organism.

Ce vitamine sunt mai bune pentru fete adolescente?

Unele dintre cele mai bune medicamente din grupul de vitamine pentru fetele adolescente sunt Gravitus. Acest complex conține 12 vitamine, precum și minerale și fier, care este urgent necesară pentru acele fete care au început recent menstruația.

vitamine pentru sportivi adolescenți

Ce vitamine doresc adolescenții - atleții?

Datorită faptului că implică sportulefort fizic constant, toti sportivii adolescenti au nevoie de vitamine speciale, astfel incat organismul sa fie intotdeauna in forma buna. Cele mai populare sunt Vitus, într-o serie de care există medicamente specifice pentru copiii implicați în sport.

De regulă, toți sportivii adolescenți se confruntă cu deficiență de multivitamine. În special, corpul acestor copii în nevoie acută de vitaminele A, C, precum și grupul B, vitamina E, PP.