pantofi de primavara pentru fete adolescente

Selectarea corectă a pantofilor este de mare importanțăpentru picioarele copilului în creștere, la orice varsta. În cazul în care cizme, pantofi și cizme nu sunt potrivite pentru băiat sau fată, ea provoacă o malformație a arcului piciorului, care, în viitor, poate deveni o cauza unor boli grave, cum ar fi platfus, scolioză și tulburări de postură.</ P>

Desigur, la prima adolescențăplanul iese din aspectul pantofilor. Băieții și fetele încep să privească critic aspectul lor și se străduiesc să fie la fel de atractivi pentru membrii de sex opus. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că copilul poate cumpăra un încălțăminte frumos, dar incomod și substandard, deoarece este plină de apariția unor consecințe grave.

În acest articol vă vom spune ce urmeazăacordați atenție atunci când alegeți și cumpărați pantofi de primăvară pentru fete adolescente și dați exemple de modele confortabile care ar putea să vă placă o tânără coquette.

Cum de a alege pantofi de primăvară pentru fete?

Că încălțămintea achiziționată nu te-a dezamăgit pe tine sau pe copilul tău, la alegerea lui este de dorit să respecte următoarele recomandări:

Deși la adolescenți piciorul nu crește atât de repede,ca și în cazul copiilor mici, trebuie totuși luat în considerare faptul că, până în următorul sezon, lungimea piciorului va crește nesemnificativ. De aceea nu ar trebui să cumpărați pantofi "în spate". În același timp, nu poți lua o pereche prea mare, pentru că fata din ea va fi inconfortabilă. Cel mai bine este să acordați preferință pantofilor, în care există o marjă mică - de la 5 la 10 mm.

Alegeți și cumpărați încălțămintea pe care trebuie să o facețiîmpreună cu copilul. În primul rând, fata va putea să spună imediat dacă îi place perechea pe care a ales-o și, în al doilea rând, va putea să o încerce și să înțeleagă dacă este convenabilă pentru ea în acest model.

În plus, asigurați-vă că acordați atenție tălpii - trebuie să fie flexibil, înclinat și antiderapant.

Deși aproape toate femeile tinere de moda, uita-te lafete tinere doresc să poarte pantofi cu tocuri, nu merg pe fiica sa. Explică-i copilului ce este plină de purtarea unor astfel de pantofi, în viitor, și nu se stabilească pentru achiziționarea oricărui model de pantofi cu tocuri mai mari de 1,5 cm. Materialul din care a făcut pantofi pentru adolescent trebuie să fie natural și „respirabil“.

În cele din urmă, la marginea interioară a tălpii pantofuluitrebuie să fie neapărat un mic tubercul - suportul arcului. Acest mic detaliu ajută arcul piciorului să se formeze corect, împiedicând astfel dezvoltarea picioarelor plate.

În ceea ce privește modelul de pantofi, în general, acestapoate fi orice, dacă îndeplinește toate cerințele fetei și părinților săi. Cel mai adesea, pentru tineretul de modă, în primăvara și toamna, alegeți cizme joase, încălțăminte închisă, tot felul de pantofi, adidași, precum și popularii mocasini, perdanți și sifoane. În plus, nici un sezon de tranziție nu se poate face fără cizme de cauciuc de neînlocuit.

În galeria noastră foto veți găsi mai multe modele de pantofi la modă pentru primăvară și toamnă pentru fete adolescente.

pantofi de primavara pentru fete adolescente 1

pantofi de primavara pentru fete adolescente 2

pantofi de primavara pentru fete adolescente 3

pantofi de primavara pentru fete adolescente 4

pantofi de primavara pentru fete adolescente 5

pantofi de primavara pentru fete adolescente 6

pantofi de primavara pentru fete adolescente 7

pantofi de primavara pentru fete adolescente 8

pantofi de primavara pentru fete adolescente 9