Subcultură a lui Rastaman

Reprezentanți moderni ai subculturii RastamansAu părăsit mult timp ideologia care a stat la baza acestei mișcări. Primii rastamani erau afro-americani, sloganul lor "speranța tuturor africanilor de a reveni în patria lor și eliberarea din Babilon" a îndemnat pe toți să scape de stereotipurile și ideologia impuse de politicieni. Sub Babilon, Rastamanii au înțeles America "democratică". În articol vom vorbi despre ce înseamnă să fii un rastaman în expansiunea post-sovietică astăzi.

Lume Rastaman

O distracție tipică pentru Rastaman arată ca o reflecție filosofică asupra sensului vieții, respingerii convențiilor și libertății proprii. De regulă, aceste conversații se petrec asupra fumatului de marijuana.

Până în prezent, mulți dintre cei care se considerăRastamanami, semnul principal al apartenenței lor la subcultură este fumatul de iarbă. Cu toate acestea, în mediul real Rastaman acest lucru nu este cazul. Hashish și marijuana sunt folosite ca parte a unui anumit ritual și se crede că această ocupație îi aduce pe rastamani mai aproape de zeul Jha. De asemenea, există printre adevărații reprezentanți ai acestei subcultură și cei care nu folosesc iarbă.

Rastamanii nu recunosc fumatul și consumul de alcool.

Cum să te îmbraci pe Rastamani?

Să nu remarci că Rastaman este foarte dificil. Un rasan tipic este întotdeauna îmbrăcat în haine formate din trei culori: roșu, galben și verde. Culorile nu sunt alese din întâmplare, deoarece este scala de culori a drapelului etiopian.

Până în prezent, un "cod de îmbrăcăminte"Rastamanii nu pot sta, dar pe cap trebuie să fie o pălărie tricoloră dungată. De regulă, rastamanii nu o cumpără, ci se legă de ei înșiși.

Pe hainele din Rastamani există întotdeauna un simbol al subculturii - o imagine a frunzelor de canabis sau a marijuanei. Acesta poate fi, de asemenea, sub forma unui ornament sau a unui tatuaj pe corp.

Părul lui Rastaman este unghiile care servescun fel de simbol al trecutului african. Este, de asemenea, o parte a ideologiei rastamanov, pentru că în adevărata subcultură se crede că, atunci când judecata de apoi, Jah îi cunoaște pe cei care-l venereze exact dreadlocks, și le trage în afară.

Muzica lui Rastaman

Filosofia Rastamanilor este întotdeauna însoțită desunete de reggae. Clasic în această direcție este Bob Marley. După el, au existat mulți adepți ai acestei direcții, iar astăzi ei sunt atât de transformați încât uneori numai motive de melodii sunt împrumutate.

Rastamanii înșiși nu se deranjează să cânte instrumente muzicale, în cea mai mare parte tobe, asupra cărora au bătut melodiile reggae pe care le cunosc.

Normele Rastaman

Principalele reguli ale lui Rastaman sunt:

  • iubirea oamenilor;
  • înțelegerea sensului vieții;
  • povestirea altora despre rastamanstvo:
  • filosofarea;
  • joacă la tobe:
  • fumatul marijuana.

Există rastamani și interdicții, pe care trebuie să le respecte fiecare reprezentant al subculturii.

cum să te îmbraci pe rastamani

Un adevărat rastaman nu va fuma tutun, nu beaalcool, în special vin și rom. Viziunile filosofice nu îi permit să joace jocuri de noroc. El nu va pune niciodată chestia altcuiva și nu mănâncă feluri de mâncare pregătite de alți oameni. Există interdicții împotriva rastamanilor și a alimentației. Deci, nu li se permite să mănânce carne de porc, pește, cântare, crustacee, sare și lapte de vacă.

Cum de a deveni un rastaman?

În țările post-sovietice, pentru a deveni un rasamanpur și simplu, este necesar doar să se îmbrace adecvat, pentru a asculta reggae si marijuana fumat. Cu toate acestea, acest lucru nu este o percepție corectă a subculturi și, din păcate, de cele mai multe rastamanov „interne“ nu înțeleg ceea ce este valoarea reală a fluxului și nu cunosc istoria de origine și obiectivele pe care le urmărește acestuia.