subcultura anime

În lumea modernă,diferite subculturi. Oamenii încearcă să formeze grupuri de interese speciale. Fiecare subcultură are un anumit număr de valori, obiceiuri, norme și tradiții inerente numai ei. Subcultura este caracterizată de semne precum prezența unui anumit stil în haine, limba proprie, precum și modul de comportament.

Astăzi vom vorbi despre subcultura animes. Mulți oameni au opinia că animeanii sunt "copii în vârstă". De asemenea, mulți cred că toți reprezentanții acestei subcultură sunt învățați limba japoneză, de dimineața până seara se uită la desene animate ciudate, poartă peruci și haine ciudate. Acest lucru nu este adevărat. Pentru a fi un jucător anime, e suficient doar să fii dus cu manga (benzi desenate japoneze) și anime.

Anime sunt desene animate japoneze. Ele sunt oarecum diferite de cele obișnuite. În primul rând, au o manieră complet diferită de a descrie personajele și spațiul din jur. În al doilea rând, au adesea o poveste ascuțită și interesantă, care este mai potrivită ca bază pentru un blockbuster de la Hollywood, decât pentru un desen animat pentru copii. Datorită celei mai recente proprietăți a anime-ului, adulții sunt interesați.

Cum de a învăța anime?

Semnele de animeshnikov au un slabcaracter. Eliberarea acestora poate fi un mic detaliu, cum ar fi un inel de breloc pe telefon sau o suspensie sub forma unui anime erou. Dress up animelets, de regulă, în haine absolut obișnuite, excepția este numai partidele tematice. Acolo ei se transformă în eroii lor preferați și își imită comportamentul. Pentru fanii anime este un stil specific de comunicare caracteristic. Adesea folosesc cuvintele japoneze în conversație. În discursul lor există o anumită slogan. Mai mult decât atât, puteți auzi "nya", ceea ce înseamnă "miau" și cuvântul "kawai", este tradus ca "dulce".

Pentru a deveni un jucător anime este destul de ușor, pentru asta, așa cum am menționat deja mai sus, este necesar să te implici în anime și să urmezi regulile unui jucător anime. Iată câteva dintre ele:

  • a auzit "nya"? "Kawai" - ca răspuns (și invers);
  • în loc de "pentru moment", spune Sayonara;
  • înlocuiți "noapte bună" cu oasumul, și în loc de "bună dimineața" - ohayo;
  • cel care aude imnul trebuie să răspundă;
  • adevărat animeshniki întotdeauna fericit nyayut.

Motto-ul producătorilor de anime

Noi, prin sunete, recunoaștem:

anime semne

Nya kawai, nya kawai

Suntem cornul pentru întregul tramvai:

Nya kawai, nya kawai

Nu uita niciodată

Nya kawai, nya kawai,

Mai bine nu ne deranjează,

Și va fi

Kawai Nya!

Vei avea probleme!

Din nou, vom începe să îngrijim,

Mergeți pe drumul nostru,

Să fim împreună

Nu, kawai!