Subcultura de vanilie

Mai recent, rândurile mișcărilor de tineretReplentați cu un stil nou, reprezentanții cărora sunt exclusiv fete. Această subcultură a fost numită vanilie. Putem spune că acest stil a venit datorită confuziei a două direcții - emo și glamour. Fetele de vanilie iubesc să plângă și să descrie pauza tragică a sufletului, dar cu toate acestea nu se îndepărtează de glamour. De regulă, vanilile cresc într-o familie de părinți bine văzuți - aceasta este probabil principala lor trăsătură. Trebuie remarcat faptul că aceste fete sunt destul de sensibile și emoționale, trăiesc într-o lume romantică și încearcă să pună în aplicare fotografiile lor preferate.

Cum sa imbraci vanilile?

Multe fete moderne, în vârstă de 12 ani16 ani, tinerii de modă nouă tendință nu se odihnește, și mai presus de toate întrebarea chinuit - ce vanilki diferit de fete obișnuite, și cum să devină unul dintre ei? Fii un reprezentant al acestei mișcări, pur și simplu pentru că vanilek stil are un număr de atribute, care se manifestă în păr, îmbrăcăminte, precum și în modul de comportament.

Fetele de vanilie preferă tricourileDrapelul britanic sau cu inscripțiile "Te iubesc (NY, cafea, Londra, New York, Paris)". Reprezentanții acestei subculturi poartă deseori ochelari întunecați sau ochelari obișnuiți cu ochelari simpli pentru a menține un aspect mai "inteligent". Ca pantofi, în funcție de sezon, vanilla preferă uggs, tocuri înalte sau adidași mari colorate. În ceea ce privește coafura, părul este de obicei neglijent și un baston care acoperă un ochi sau o grămadă de păr neuniformă asamblată. Imaginea finală a acestei vanilii completează disponibilitatea unei camere profesionale costisitoare, prin care își transmit spiritul emoțional.

Cum să pictezi vanilie?

Pentru a oferi imaginii tandrețea șisubtilitate, vanilie aproape nu folosesc cosmetice, pentru că nu sunt avocați ai frumuseții artificiale. Baza atractivității lor este naturalețea, îngrijirea și rafinamentul. Dar dacă este prezentă machiajul fetiței de vanilie, este de obicei un ruj pal, palid, o strălucire ușoară pe obraji și lungi genele negre.

Ce ascultă vanilia?

Am spus deja și vaniliaFete romantice și este puțin probabil să asculte muzică rock sau club. Le place mai lungi cântece despre iubire și sentimente neimpartasita, astfel încât acestea tind să prefere muzica pop din diferite direcții. Printre artiștii străini vanilki ca Morcheeba, Sade, Emily Wells, Lenka și Zemfira, Bahh Tee, Lil Kate, Max, Loc Dog, Marsilia, Fleur - asta e cel mai bun lucru care ascultă vanilka reală a artiștilor ruși.

Ce citesc vanilia?

Spre deosebire de alte tinere modernemișcări, vanilile le place să citească și să dea mai multă prioritate literaturii occidentale. Ei au pe raft puteti gasi absolut orice carte care sa se potriveasca gustului lor sofisticat si delicat. Unul dintre cei mai preferați autori ai vaniliei este Paulo Coelho filosofic și Begbeder cinic.

Ce sunt vanilile?

ca vanilie

Fetele de vanilie le place să iasă din mulțime șiîncercați să vă mențineți statutul. De exemplu, ei beau constant o cafea cu o țigară. Sunt atrase, atât procesul de preparare a acestei băuturi, cât și gustul său impecabil. Îi place să fumeze țigări cu aromă de vanilie, dar trebuie remarcat faptul că acestea sunt cel mai probabil atrase de farmecul fumului zburător care strălucește decât gustul nicotinei în sine.

Vanilki place să stea prin ferestrele imense pe un pervaz lat uitîndu în depărtare infinită, iar la somn de noapte cu ursuleti si este un fan foarte mare de culori.

Cea mai mare parte din timpul lor liberpetrec în rețelele sociale, unde își împrăștie propriile fotografii și scriu cotații preferate din cărțile lor preferate. Din aceasta se poate concluziona că vanillasul a ales acest stil nu pentru ei înșiși, ci în primul rând pentru cei din jurul lor, pentru a le observa - fete frumoase și romantice.