cum să devii un hippie

Când vă întâlniți pe străzile reprezentanților acestui lucruMișcării informale, devine imediat clar de ce sunt numiți "copii de flori". Hainele lor sunt strălucitoare și pătate, părul lor este lung, în vrac. În toate aparențele și modul lor de viață, hippii subliniază importanța legăturii cu natura, dragostea și libertatea.

Subcultura hippies are o istorie bogată. Originar în America în anii șaizeci, sa răspândit în întreaga lume, exercitând o influență semnificativă asupra diferitelor sfere ale societății. Mișcarea hippie a tinerilor a constat în principal din adolescenți și tineri sub vârsta de 25 de ani. Majoritatea hippilor au devenit copii din familii bogate care au avut ocazia să călătorească mult, să se angajeze în creativitate și tot ceea ce îi interesează, în loc să rezolve problemele zilnice de zi cu zi. Acești oameni au respins toate valorile clasei de mijloc, pentru că filosofia hippilor era dorința de libertate și iubire, ca fiind cele mai înalte binecuvântări ale lumii noastre.

Cu demonstrațiile hippy au început anti-război șimișcarea anti-nuclear. Reprezentanții acestei subculturi ca drepturile animalelor, pentru a susținut drepturile femeilor, copiilor și ființe umane, în general. Hippies experimentat diferite „curiozitati“, iar acest lucru a deschis lumea pentru vegetarianism, bucătăria, învățăturile spirituale ale diferitelor popoare ale lumii. epoca hippie a influențat omniprezența contraceptivelor și moda (blugi, tricouri, pantaloni scurți, fuste mini, haine etnice), și a fost un impuls pentru apariția mișcării anti-globalizare.

Cum arată hippii?

Această subcultură, care afectează în mod semnificativrealitatea modernă și care au dat naștere la multe ramuri, nu a dispărut până în prezent. Cei care doresc să se alăture acestei mișcări de tineret, pe lângă faptul că sunt personalități romantice și creative, ar trebui să știe și despre atributele externe ale reprezentanților culturii hipice:

    Cum sa imbraci un hippie

  1. Cum sa imbraci un hippie? Jeansul este hainele lor preferate. De obicei sunt pantaloni sau jachete de blugi. Hoodies de culoare indeterminate sunt, de asemenea, recunoscute și utilizate. Îmbrăcămintea este dată sub formă de "dărăpănare", cu pete luminoase și scuffs. Pe gât, hippii pot purta o mână mică din piele. Îmbrăcămintea este adesea decorată cu broderie, ornament, margele.
  2. Coafuri Hippie. O sarcină imposibilă este să-i întâlnești pe hippiipăr scurt. Părul lung, pieptănat pentru despărțire și acoperit cu un bandaj subțire, este cel mai comun coafat. Barbatii cresc adesea o barba. Este mai aproape de natură și dă o asemănare cu Isus Hristos.
  3. "Fenechki" hippies. Bijuterii de casă preferate din margele, piele sau lemn. Culoarea "baubles" are, de asemenea, o anumită încărcătură semantică.
  4. Ce ascultă hippii? Hippie muzica este rock'n'roll, rock, folk, blues si psihedelic.