Subcultura Gopniki

Subcultura Gopnik este un fenomen unic,A apărut la începutul secolului trecut în URSS. Astăzi, această subcultură unește reprezentanți de vârste diferite care se specializează în jaf, furt, extorcare și huliganism la scară mică.

Simplul concept al "gopnik" a venit din abrevierea respectivă"GOP" este Societatea orașului de ispășire care a apărut la Sankt-Petersburg pentru a găzdui elemente asociative care au fost implicate în furt și indignare. După revoluția din 1917, hostelul urban al proletariatului a fost organizat în aceeași clădire pentru tinerii fără adăpost și cei care lucrează. Cea de-a treia versiune a originii acestui concept este slangul hoților, pe care jaful este numit "gop-stop", de unde și numele persoanelor implicate în furt și huliganism.

Subcultura Gopovskaya a înflorit cu vigoarea reînnoită în70-80 din secolul trecut, ca un semn de opoziție față de informalii sovietici - punk și metalworkers. Din cauza viziunii lor limitate asupra lumii și a abilităților mintale scăzute, oamenii de la Gopnik nu acceptă și disprețuiesc pe cei care sunt diferiți de ceilalți. Victimele lor pot fi, ca și alte mișcări informale, și reprezentanți ai inteligenței. Gopnicii se consideră a fi parte a clasei muncitoare, "proletariatul", oamenii poporului se ascund deseori sub aceste concepte, nu doresc să lucreze, întrerupți de câștigurile ocazionale.

Imaginea lui Gopnik

Rochie gopniki nu atât de oribil, dar strict"În ceea ce privește" - un tracksuit în orice moment al anului, adidași, capac de baseball sau capac, în mână o pungă sau rozariu. Gopnikul "mai avansat" poate fi văzut pe gâtul unui lanț masiv de argint sau aur.

Cum sa imbraci gopnik

</ P>

Un gopnik tipic poate fi întotdeauna văzut cu o sticlă de bere și un pachet de semințe.

Slang Gopnik este foarte diversificat, cu un amestecCuvintele - paraziți, jargonul "fiarelor" și profanitatea. Din stradă „Kent“ poate fi auzit: „coada“ - oameni prosti „chotko“ - dreapta, „junincă“ - fată, „kentovat“ - pentru a comunica, „de salvare“, „lava“ - bani.

Astăzi, pentru a deveni un Gopnik, trebuie fie "să ieșiți" în cercurile lor ca fiind "proprii", fie să vă alăturați, luând valorile și modul de viață gopa.