Subcultura punks

Toți oamenii sunt diferiți în viziunea lor asupra lumiiEste rară întâlnirea cu o persoană cu o imagine a unei vieți asemănătoare cu a ta. Sub influența părinților, a școlilor, a televiziunii, a internetului, fiecare persoană are opinia proprie despre tot ceea ce se deosebește adesea de ceea ce încearcă să ne impună puternic. Și dacă un întreg grup de oameni au simultan aceleași puncte de vedere asupra vieții, atunci putem vorbi despre apariția unei subcultură. În această societate, regulile lor de viață, propriile valori, comportament, slang, aspect. Este vorba despre comportamentul și apariția subculturii care diferă cel mai adesea.

La sfârșitul anilor șaizeci - începutul anilor șaptezeciÎn secolul trecut, în America, Anglia, Australia și Canada, a apărut una dintre subculturile informale ale tinerilor - punk-uri. Cuvântul "punk" avea inițial câteva semnificații: o femeie cu comportament "ușor", un deținut de rang inferior, un limbaj abuziv. Apoi, în 1975-1976, în SUA au apărut grupuri muzicale care au definit modul de viață și creativitatea lor, cum ar fi punk-gunoi, murdărie. A fost o mișcare a punk-ului, principala sarcină a cărei distrugere a fost tot felul de stereotipuri și cadre prin agresiune. Principalul slogan al punk-urilor este "Urăsc". Ei urau totul, de la rudele lor la societate ca întreg. Ei s-au numit "flori în gunoiul de gunoi", au avut alb cu negru, curat preferat murdar, viață - moarte. Principiile principale ale punk-urilor au fost: "Nu există viitor" și "Fii repede, mori tineri".

Cum de a deveni un punk?

Dacă există dorința de a deveni un punk, pentru începutAflați istoria mișcării punk, pentru că dacă faceți tunsoarea Iroquois, purtați blugi ripți, dar nu știți de ce au apărut aceste atribute de punk, va fi doar o masqueradă, nimic mai mult. Punkii nu respectă normele publice, dar demonstrează un mod alternativ de viață, inclusiv aspectul lor șocant, conceput pentru a șoca pe alții. Aspectul lor vorbește despre dorința de a iesi de la "mulțimea cenușie". Costumul de punk este un amestec de haine deliberat sfâșiate din "mâna a doua", uniforme militare dezafectate, piele neagră și diverse dulciuri ieftine.

Coafura punk - acesta este distinctiaCaracteristica prin care acestea sunt cel mai adesea distins, iar cel mai comun dintre coafuri este Iroquois. Este un whisky ras și un pieptene verticale vopsite, vopsite în culori diferite. Coafuri în stilul punkului - de asemenea, coafuri Mohicans, gunoi, capace. Pentru a crea o coafură de punk, aveți nevoie de mai mult din imaginația și nebunia voastră, și veți fi irezistibil! Paini de machiaj ca fețele teatrale - albe, buzele și umbrele negre, lacul de unghii negru, piercing pe multe părți ale corpului.

Tipuri de punks

Punks, ca o subcultură, sunt împărțite condițional în astfel de tipuri:

  • "Glamorous" - pur, nu fumat, nu bea;
  • "Ordinar" - purta doar haine de punk, dar în viața de zi cu zi se comportă ca oamenii obișnuiți;
  • "Scăzut" - elemente asociative murdare, afumate, impregnate, ignorante și agresive;
  • "Cyberpunk" - punks, a apărut sub. impactul tehnologiei moderne și al filmelor fantastice, distins printr-un stil futurist în îmbrăcăminte și imagine;
  • punch stil coafuri

  • "Free" - persoane care sunt bine cunoscuteIdeologia și punctele de vedere asupra lumii, poartă hainele pe care le doresc, fac ceea ce doresc, trăiesc în conformitate cu propriile legi, dar nu interferează cu alte subculturi. Dar, din păcate, există foarte puțini astfel de "corecți" punk-uri.

Ce fac punkii?

Una dintre principalele activități ale punk-urilor este muzica, scriu muzică de punk și o joacă, instalează chiar festivaluri și concerte, pot produce reviste de muzică auto-făcute.

Principala diferență între punk-uri și alte persoane estenegarea și nerecunoașterea oricărei autorități, prin urmare, atâta timp cât există puteri care le dictează legile și moralul, va exista și o subcultură de punk.