tunsori pentru băieții adolescenți

Chiar și literalmente 20-30 de ani în urmă, tunsori pentrubăieții adolescenți nu aveau o varietate specială - toți aveau ordin să aibă o tunsoare curată și părul îngroșat care acoperă urechile, amenințat că va transforma în probleme serioase din partea administrației școlare. Tunsorile moderne pentru adolescenți îi permit tinerilor să-și exprime pe deplin individualitatea, să iasă din mulțime. Coafura ar trebui să corespundă imaginii ca întreg, pentru a răspunde cerințelor modului de viață, pentru a reflecta lumea interioară.

Tunsori scurte pentru băieții adolescenți

Cel mai potrivit pentru băieții implicați însport. Parul scurt nu interferează cu exercițiile fizice, care se încadrează în ochi, contribuie la o răcire mai rapidă a scalpului, ceea ce este deosebit de important în zilele de vară. Cu toate acestea, în plus față de practică, există și aspectul estetic al problemei - tunsorii scurte subliniază imperfecțiunea formei craniului. Cele mai comune tunsoare scurte sunt polubocurile, boxul, tenisul, terenul de joacă.

O variație populară a tunsorilor scurte esteCanadian - când a lăsat o breșă alungită așezată drept sau pieptănată pe o parte. Această tunsoare este universală și nepretențioasă în îngrijire. Particularitatea acestor coafuri este nevoia de a le corecta adesea, altfel își pierde repede apariția.

Modelarea tunsorilor pentru adolescenți

Mai multe niveluri, mai multe niveluri, asimetricecoafurile pe părul lung sunt atribute esențiale ale tineretului creativ și ale reprezentanților subculturilor informale. Efectuată pe baza bucăților obișnuite de pătrat și fasole. În plus față de tunsul real pentru auto-exprimare, adolescenții folosesc deseori colorarea părului, evidențiind fire individuale sau schimbând culoarea parului în general. Să analizăm mai detaliat tendințele la modă în tunsoriile pentru tineri pentru adolescenți:

colorare, colorare, evidențiere. Adolescenții, în căutarea unei imagini care corespunde viziunii interioare a lumii, pot experimenta culoarea părului, așa cum am menționat deja mai sus. În mod obișnuit, în rândul tinerilor, în mod obișnuit este colorarea unor fire individuale în culori și culori strălucitoare. Aceste tipuri de colorare ajută cu adevărat să accentueze coafura elegantă și părul bine îngrijit și sănătos. Dar, pentru a face cu adevărat frumos, trebuie să încredințați aceste proceduri profesioniștilor;
  • modele. Multe saloane oferă servicii pentru a crea modele pe păr și acest lucru, pe cât posibil, ajută băiatul să-și exprime personalitatea - la urma urmei, modelele pot fi alese aproape orice, în limitele posibilităților tehnice de performanță, desigur;
  • pigtails, dreadlocks. Ele sunt utilizate pe scară largă printre fanii culturii rap și hip-hop. Afrokosichki arata destul de stilat si, uneori, chiar elegant, plus ca pot fi anulate in orice moment. Dreadlocks sunt un pas mai responsabil, pentru că sunt realizate prin țesut în părul unei linii de pescuit și arderea lui. Grijă pentru acest "design" este în mod semnificativ împiedicată și singura modalitate de a schimba o astfel de coafura este o tunsoare radicală. Cu toate acestea, dacă adolescentul a decis să facă un astfel de pas, nu te distra de el, ci susține experimentul.
  • utilizarea fixării păruluide stabilire. Toate tipurile de lacuri și geluri au încetat de mult să fie exclusiv de sex feminin. Modelarea tunsoriilor, uneori, nu poate fi pusă fără a le folosi.

Tunsori la modă 2013 pentru adolescenți-băieți

În acest sezon la modă, bretele lungi drepte, pieptănate din partea din spate a capului, firele care încadrează fața pe laturi, cascadele sunt relevante. Aceste coafuri pot fi purtate așa cum sunt așezate în mod corespunzător și "dezordonate".

În modă și lungi fire bazate pe astfel de coafuri ca sesson și fasole. Pentru a conferi părului un accent elegant, aveți posibilitatea să utilizați un fir cu gel pentru păr.

tunsori pentru băieții adolescenți 1

tunsori pentru băieți adolescenți 2

tunsori pentru băieți adolescenți 3

tunsori pentru băieții adolescenți 4

tunsori pentru băieții adolescenți 5

tunsori pentru băieții adolescenți 6

tunsori pentru băieți adolescenți 7

tunsori pentru băieții adolescenți 8

tunsori pentru băieții adolescenți 9