subcultură skinheads

Foarte des pe străzi se întâlnesc tineri,Apelarea pe piele. Cuvântul "skinhead" poate fi împărțit în două "cap de piele" în engleză și îl traduce ca pe un "cap ras". În comparație cu alte mișcări informale, reprezentanții acestei subculturi au cea mai complexă și mai dezvoltată ideologie.

Din păcate, tinerii de astăzi au pierdut astaAdevăratul scop pe care l-au avut fondatorii acestei culturi. În prezent, majoritatea skinheads aderă la opinii rasiste rigide, deseori obsedate de fascism și naționalism. Deși există și grupuri care aderă la o ideologie mai pașnică, antifascistă.

Iată o listă cu instrucțiunile curente ale acestui curent:

  • Piele de piele tradițională - a apărut ca răspuns laAbateri de la culoarea originală a culturii, ca un exemplu pe care l-au pus fondatorii acestui curent. Piesele de piele tradiționale asculta muzică în stilul ska, reggae, rockstead (toate celelalte direcții preferă muzica rock și patriotică);
  • S.H.A.R.P. - Skinhead împotriva prejudecăților rasiale - această direcție împotriva prejudecăților rasiale;
  • R.A.S.H. - Roșii și anahariști - acești reprezentanți susțin ideile socialismului, comunismului și anarhismului;
  • NS-skinheads - skinheads naziste - bonheads - boneheads (de asemenea, numiți skinheads de dreapta) - predică idei național-socialiste, opinii drepte și ultra-dreapta asupra politicilor și altor valori;
  • Șanse de piele de la margini drepte - oameni care cred că obiceiurile proaste precum băutul, fumatul și dependența de droguri sunt rele. Acest grup este pentru un stil de viață sănătos.

Ce arată skinheads?

1. Semne distinctive de skinheads:

  • „Celtic cruce“ (imaginea unei cruci plasată într-un cerc);
  • războiul clasic german;
  • craniu și oase.

2. Imbracaminte de piele naturala. Preferința pentru stilul militar este "militară" - totul pentru a face mai confortabilă mișcarea. Boots, de obicei, armata pe taluzuri groase. De când am pornit de la pantofi, observ că culoarea șireturilor nu are o importanță prea mică. Pe șireturi puteți determina apartenența la o anumită direcție.

3. Coafuri de piele. Așa cum probabil ați ghicit deja - este un cap curat, dar este permis și doar o tunsoare foarte scurtă.

4. Tatuajele skinheads. Subiecții de tatuaje sunt foarte diverse.

coafuri de skinheads

Poate fi atât inscripții și abrevieri, cât și modele obișnuite. Unele sunt aplicate corpului unui tatuaj sub forma unei zvastice fasciste sau a oricărui alt desen al unei teme rasiste-nazi.</ P>

Ideologia skinheads

Majoritatea skinheads sunt rasiști ​​și naționaliști, iar de aici tot ce urmează este ideologia lor principală: dragostea reprezentanților națiunii, cultura și ura față de ceilalți.

Ei bine, în cele din urmă voi răspunde la întrebarea "cum să deviiskinhead? ". Dacă sunteți aproape în spiritul ideologiei pielii, schimbați-vă cu îndrăzneală imaginea și căutați prietenii voștri așa. Nu uita niciodată că toate acțiunile tale ar trebui să fie legale.